AUTHOR :
PUBLISHED : 2018-06-06 14:09:47

Computex 2018: Corsair lancerer Crystal Series 280X RGB kabinet


Corsair har netop fremvist deres nyeste mATX case på Computex i Taiwan. Lad os bare allerede nu afsløre af der er tale om et helt fantastisk lækkert kabinet. Et kabinet vi på Tweak også snart modtager til test, så i rigtig kan få føling med det.

Corsair har netop fremvist deres nyeste micro ATX case på Computex i Taiwan. Lad os bare allerede nu afsløre af der er tale om et helt fantastisk lækkert kabinet. Et kabinet vi på Tweak også snart modtager til test, så i rigtig kan få føling med det.

 

Crystal Series 280X RGB mATX bliver det mundrette navn på det nye kabinet, som iblandt sine features byder på tempered glas og en lille form faktor.

 

 


Kabinettet har glaspaneler i fronten, siden og toppen, så der er frit udsyn til dine lækre RGB komponenter. Der medfølger to LL120 RGB blæsere, som hver har 16 RGB LED’er. Ligledes medfølger en Corsair Lighting Node Pro digital RGB lyskontrol, så du kan kombinere iCUE software med din PC og opnå fantastiske effekter. Kabinettet supporterer adskillige 240mm radiatorer (AIO’er).

 

Alt imens alt den vitale hardware showcases flot i fronten, kan du gemme PSU, drev og kabler væk i rummet bag bundkortet. Der er ligeledes gjort en ekstra indsats for optimal kabelføring.

 

Kabinettet har plads til to 3.5” drev og tre 2.5” drev. Der er fullsize støvfiltre i fronten, toppen og bunden, så du ikke skal inficeres med støv.

 


Ved lancering vil 280X RGB kunne fås i sort og hvid.

 

Vores Computex 2017 rejse er sponsoreret af Cooler Master