Computex 2019: Cooler Master annoncerer nye kabinetter. Deriblandt Silencio S400 & Silencio S600

Fra minimalistiske til mere bombastiske Black Edition varianter, kommer hver model nyeste teknologi og innovative design.

Fra minimalistiske til mere bombastiske Black Edition varianter, kommer hver model nyeste teknologi og innovative design.


Silencio S400 (mATX) & Silencio S600 (ATX)
Silencio er præcedens for kvalitet, og et kabinet I kommer til at se meget til på Tweak.dk gennem en build. Silencio så første gang lyset da den debuterede i 2011. Fra den bedste støjreduktionsteknologi på markedet til praktisk og brugervenligt koncept blev nyeste skud på stammen udviklet ved at inddrage lærdommen fra Silencio-forgængeren og et samarbejde med Sorama, der bidrager med højopløselige akustiske kameraer til at visualisere lyde for at analysere støj og vibrationer, som er vigtige dna’er, når der skal designes det fuldendte kabinet i high-end segmentet.

 

Silencio S400 

 

Silencio S400 

 

Silencio S600 


Med nøjagtigheden af disse oplysninger, kunne producentens R & D-team brødfødes med tilstrækkelige data til at optimere støjreduktion efter frekvens, samtidig med at termisk ydeevne afbalanceres. Nogle frekvenser er mere mærkbare end andre, og anvendelsen af specifikke typer lyddæmpningsmateriale retter sig mod bestemte frekvensområder, hvilket forbedrer lydens kvalitet, der potentielt kan undslippe. Resultatet er Silencio S400 (mATX) & Silencio S600 (ATX), og en oplevelse, der er støjoptimeret uden at gå på kompromis med Silencios termiske kapacitet undervejs.


Glæd jer!


COSMOS C700P Black Edition
Computex 2019 markerer lanceringen af de nyeste COSMOS. COSMOS C700P Black Edition strækker sig længere end sin matte sorte belægning, der består af interne og eksterne fremskridt fra originalen, som vi tidligere har stiftet bekendtskab med på Tweak.dk. PSU Shroud, flade radiatorbeslag, veldesignet mesh paneler, unikt udviklet kabeldæksystem og et ekstra bagpanel, er alle inkluderet for at udvide COSMOS det modulære design. Mens panelerne og bjælkerne er holdt i et pitch-black tema, har det buede hærdede glas, og en en lysere farvetone i forhold til dets forgænger.

 


Dit build vises i fuld panoramaudsigt gennem det integrerede dobbeltkurvet hærdet glas.
COSMOS C700P Black Edition betyder flere out-of-the-box optioner for at designe en verdensklasse rig.

 

MasterCase H100
MasterCase H100 bevarer loyaliteten mod H Serien, og bibeholder dermed også 200mm RGB fans på trods af der er tale om mini-ITX form factor.
Fra sine industrielle designelementer til sin generøse brug af mesh, passer H100 pænt ind i seriens opgradering.

 


Mesh udgør hele frontpanelet og en del af toppanelet, der giver plads til et indbygget håndtag for at øge dets mobilitet. Kompatibilitet til en ATX strømforsyning sikrer effektiv strøm til systemet til on-the-go gaming; ideel til LAN fester og arrangementer. Uanset om du vil sparer skrivebordsplads eller søger et bærbart alternativ til H-serien.

 

MasterCase SL600M Black Edition - Prototype
De øverste og forreste aluminiumspaneler er anodiseret i sort, hvilket frembringer MasterCase SL600M ”mørke side”. Den originale sølvfinish er den suit-and-tie version af SL600M, der nu giver visuel power.

 

 

Kilde & Billeder

Cooler Master