In Win 805C ATX kabinet

Så er In Win tilbage hos os på Tweak.dk for, at få anmeldt endnu et af deres kabinetter. Denne gang skal vi kigge på deres nye 805 kabinet med den nye USB-C mulighed. Kabinettet er i klassisk In Win stil med masser af stilfuldt glas og let aluminium. Se med her, om dette er dit nye kabinet.

Så er det blevet tid til, at kigge på et In Win kabinet. De har sendt os deres nye model 805 til gennemgang. Den udgave jeg har modtaget er den røde model med USB type C stik i fronten. Læs her, om dette stilfulde kabinet skal være dit næste.

 

In Win logo

 

Først skal vi lige se indpakningen og indholdet.

 

Kassen man modtager en brun papkasse. Der er ikke rigtig nogen illustrationer eller noget udenpå, kun et In Win logo og lidt specifikationer.

 

Selve kabinettet er pakket fint ind i en stofposer og skumhjørner, så det er beskyttet godt imod ridser og stød.

Inde i kabinettet er der en stor lynlåspose med alt tilbehøret. Der er blandt andet kabelholdere som man kan klistre fast samt en klud, så man kan tørre siderne af for fedtfingre.

 

Der medfølger også en bonus gave med den model jeg har modtaget. Der er tale om en iEar headphone holder med sugekop, som kan sættes fast på siden af kabinettet. Du kan læse mere om den her.

 

 

Kabinettet set udefra.

 

Kabinettet er i typisk In Win stil med hærdet glas på sider og front samt aluminium for resten. Lavet i de bedste materialer.

 

Bag på kabinettet kan vi se, at der er plads til mange indstikskort. Dette kabinet understøtter op til ATX bundkort.

Under kabinettet er der et magnetisk støvfilter, som man kan tage af uden at skulle lette kabinettet. Så det er nemt at rense.

 

Frontpanelet består af et par USB 2 porte samt lydstik. Der er også en powerknap, nogle dioder og USB 3 i både almindelig og C type. Så kabinettet er altså godt forberedt til den nye USB standard.

 

 

Lad os tage et kig på det indre.

 

Når siderne er pillet af, kan man se hele indmaden. I bunden til højre, er der et drevbur med plads til 2 x 2,5"/3,5" drev og 1 x 2,5" drev. Som noget lidt anderledes skal strømforsyningen vende med blæseren inde i kabinettet. Så den suger altså luften fra kabinettet.

 

På bagsiden sidder der en gennemsigtig blæser. Denne har rødt lys indbygget, som jeg tager et billede af under hardwaremontagen. Hver skrue til siderne har et gummiophæng, så siderne ikke kommer til skade i ophænget.

 

 

I fronten sidder der et beslag, som man kan tage af med nogle fingerskruer. Dette beslag er et multibeslag, hvor man kan montere ekstra blæsere. Drevburet kan også flyttes op på dette beslag, hvis man nu skal bruge blæserpladserne i bunden, og gerne vil have den plads fri til noget andet.

 

Som man kan se på dette billede, har fronten en art bikubemønstret net, så jeg er sikker på, at dette kabinet kunne være fedt med nogle lysende blæsere i fronten.

 

 

Et hurtigt kig på bagsiden afslører, at der ikke rigtig er nogen steder at fastgøre kabler til. Så derfor medfølger der kabelholdere, som man selv kan klistre fast der hvor man har brug for det.

 

Her på bagsiden af bundpladen er der plads til hele tre 2,5" drev. Så man kan lave et setup helt uden drev foran.

 

 

Så skal vi have noget hardware i kabinettet.

 

Jeg har monteret et ATX bundkort, nogle diske, samt en strømforsyning og et grafikkort; så kan man se hvor meget plads der er at gøre godt med. Først skulle drevene monteres i holderne. 3,5" drevet klikkes bare fast i en af skufferne, og 2,5" drevet skrues fast i en holder.

 

Bemærk, at fingerskruerne på holderne sidder fast på holderne, så skal man ikke tænke på, om de bliver væk.

 

 

Man skal tænke sig om når man monterer i dette kabinet. Det at kabinettets indre er synligt fra begge sider, skriger på at man gør sig umage med kabelføringen; ellers vil det jo kunne ses når man kigger ind i kabinettet.

 

Men bortset fra det så er kabinettet utrolig nemt at montere sin hardware i. Der er godt med plads til store grafikkort, vandkøling og alle de drev man kunne tænke sig.

 

 

Der er omkring 20 mm på bagsiden til kablerne, hvilket burde være rigeligt til de fleste setups. Dog bemærkede jeg, at stikkene fra min strømforsyning både gjorde det godt og dårligt med hensyn til pladsen.

 

Stikket på 3,5" drevet kommer ud igennem bagpladen. Her kunne det have været en fordel, hvis min strømforsyning havde stik, hvor ledningerne gik på tværs af stikket, og ikke lige ind i stikket som vist på billedet; så havde man undgået skarpe knæk på kablet lige efter stikket. På selve SATA stikket på dette drev ser man også, at det kan være svært at udløse stiklåsen på dette stik. Jeg kan godt lide stik med lås på, men i dette kabinet blev det lidt besværligt.

 

Når vi så kommer til samtlige 2,5" drevpladser, så kan man se på det sidste billede, at strømstik med vinklede ledninger bestemt ikke ville være en god ide her. Ledningerne vil simpelthen ikke kunne være der, når drevet er skruet ind på plads. Så er det bedre man bukker ledningerne på 3,5" drevet. Det er noget man lige skal huske, inden man køber strømforsyning til sit setup.

 

 

Lys skal der til, og det viser jeg her.

 

Der er lidt forskellige lyseffekter i kabinettet. Power dioden lyser kraftigt blåt, måske lige kraftig nok til min smag. Dioden for drevaktiviteten er orange, og meget fint tilpasset i styrke. Så har vi blæseren bagpå, som er rød hvilket også ser ganske nydeligt ud, og til sidst In Win logoet på siden, som også er fint afdæmpet.