Corsair lancerer 220T RGB Airflow med nye fans

corsair 220T RGB Airflow front
Corsair lancerede i går sit nye 220T RGB Airflow mid-tower og iCUE SP RGB PRO fans. Den sorte version af kabinettet er allerede tilgængelig via Newegg ($ 109.99), og Amazon har både en sort / hvid version ($ 91,71). SP120 / SP140 RGB Pro fans følger snart efter.


Designet til at fungere udelukkende med Corsair iCUE Lighting Node CORE RGB Lighting Controller, bliver de nye blæsere blive solgt i enkelt- og trepaks løsninger med en begrænset garanti på 2 år.

Støvfiltrering inkluderer et aftageligt filterpanel bag drop-down frontpanelet. Et magnetisk top støvfilter samt et strømforsyningsfilter, der glides ind på et skinnesystem, er også en del af det nye 220T RGB Airflow mid-tower kabinet.

corsair 220T RGB Airflow.JPG

220T RGB Airflow inkluderer ligeledes tre 120 mm frontventilatorer med dual 140mm fan understøttelse og to 120 / 140mm og en enkelt 120 mm bageste. Den inkluderede belysningskontroller er designet til at minimere kabelrod via en enkelt kabelforbindelse, og har tre tomme headers, der svarer til de tre tomme fan mounts.

corsair 220T RGB Airflow fra siden.JPG

220T RGB Airflow har et syv-slot layout, ATX standarden, og er derfor designet til at understøtte et standard ATX bundkort (mindre formfaktorer, såsom Micro-ATX og Mini-ITX-kort passer også).

220T RGB Airflow understøtter også strømforsyninger, der bruger PS / 2 formfaktoren (husk: ATX er en bundkortformfaktor, der sætter den elektriske standard på tværs af flere strømforsyningsformfaktorer).

Vi ser frem til at modtage vores sample.

Kilde & Billeder

Corsair