Er det for sent at købe Bitcoin?

dec 2020 bitcoin
Vi er kommet til endnu en artikel om kryptovaluta. I skrivende stund er 1 bitcoin = USD 19.156,- hvilket svarer til DKK 117.217,- Langt de fleste synes at dette lyder dyrt og får dermed den opfattelse at Bitcoin nu er blevet for dyr og det er for sent at komme med. Dette er ikke tilfældet.

Når samtalen falder på Bitcoin, kommer vi ikke uden om prisudviklingen. Opfattelsen omkring Bitcoin har næsten altid været, at Bitcoin er for dyr. 

I december 2015 kostede én Bitcoin USD 424,-.

Mange troede på daværende tidspunkt, at Bitcoin er blevet for dyr og undlod som et resultat heraf at investere og i sidste ende undlod de at starte med at undersøge og studere hvad Bitcoin var, er, og vil udvikle sig til. Det er klart at ingen kunne forudsige at 5 år senere ville prisen på Bitcoin være 42 gange højere.

Alle der berørte Bitcoin i december 2015 - uden at gå dybere ned i emnet - er naturligvis meget ærgerlige over de ikke både investerede i og studere Bitcoin på det tidspunkt. 

Kigger vi frem til december 2025 vil dem der undlod at åbne for Pandoras æske i forhold til Bitcoin i december 2020 ligeledes fortryde, at de ikke påbegyndte rejsen i december 2020.

Toolatetobuybitcoin.jpg

Hvad nu hvis prisen på Bitcoin i december 2025 ligeledes er 42 gange højere end i dag? Så vil en Bitcoin koste godt USD 800.000,- = DKK 4.800.000,-.

Sagt med andre ord: Det er ALDRIG for sent at gå i gang med Bitcoin.

Men, og der er et stort men. Dem, der blot køber Bitcoin og læner sig tilbage, vil næsten med 100% sikkerhed sælge igen enten for tidligt eller potentielt ende med et tab. 

Hvorfor: Fordi Bitcoin kan have enorme udsving i pris på ganske kort tid, og hvis man ikke kender teknologien bag samt den enorme udvikling der foregår omkring Bitcoin, vil man blive grebet af frygt hvis prisen på Bitcoin på kort sigt falder og dermed sælge.

Omvendt kan en hurtig stigning på 10-15% få mange til at sælge og tabe en mindre profit. Det er selvfølgelig fint og rart med en indtjening, men ved at sælge forsvinder interessen for Bitcoin samtidig og det er heri fejlen består. 

Det er altid de mindst oplyste, der begår de første og største fejl.

Ved at grave dybt i forhold til Bitcoin, vil du forstå i hvilken omfang Bitcoin i den ikke så fjerne fremtid fundamentalt vil ændre den førte økonomiske politik i hele verden og dermed potentielt ændre verden. 

Bitcoin er langt mere end en hurtig profit, og som ovenstående illustrerer, er dem der har været mest tålmodig med Bitcoin også dem der har undersøgt mest om hvad Bitcoin er. Og langt de fleste af dem der har gravet dybt, vil ALDRIG sælge deres Bitcoin. 

De er blevet til Bitcoiners eller Hodlers


Læste du også:

Bitcoin: Det decentrale betalingsnetværk