lagring

Harddiske findes i mange forskellige varianter, typer og størrelser. Her på Tweak.dk har vi samlet alle former for datalagring under kategorien lagring. Det vil sige at du bl.a. vil finde harddiske, solid state drev (SSD) og meget andet.

Diskene kommer også med forskellige hastigheder, f.eks. 5400rpm, 7200rpm og 10.000rpm, forskellige interfaces som SATA og NVMe, forskellige formfaktorer såsom 3,5” eller 2,5” eller helt ned til m.2 standarden.
Udviklingen indenfor harddiske og lagringsmedier stod i mange år næsten i stampe med de klassiske harddiske med roterende plader. Sidenhen er disse dog blevet udfordret og overhalet af SSD’er i forskellige formfaktorer.
Det betyder at det at vælge harddisk(e) i dag ikke er helt så let som man kunne ønske sig. For skal det nu være en HDD eller en SSD? Skal den monteres i kabinettet eller direkte på bundkortet? Hvilken datahastighed og kapacitet er bedst til dig?
Af den grund har vi på Tweak en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rette harddisk til dine behov.
Hvis du bare vil se alle de harddiske vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge Kingston under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på Kingston. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se SSD’er fra OCZ, og som har scoret over 4 på vores skala, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser harddiske som ligger på en pris under 1.000kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap her vil vi så, efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder indenfor harddiske. Det kan være alt lige fra hvilke interfaces der findes, over lagringstype og kapacitet til datahastighed.

I vores harddisk test afdeling, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet på harddisks. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om harddisks. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN lagring

seagate-green-stacked
Nyheder - 13 Nov  

Seagate planlægger 50TB harddiske fra 2026

     3

Seagate har besluttet sig for ikke at opgive harddiskindustrien og planlægger nu at tilbyde HDD'er med op til 50 Terabyte kapacitet inden 2026. ... Læs Mere

Seagate-ST19171N-platters
Nyheder - 07 Nov  

Seagate på vej med 18TB og 20TB harddiske i 2020

     3

Ikke nok med Seagate har 18TB og 20TB harddiske klar i 2020, så er en 50TB harddisk også på tegnebrættet med ankomst i 2026. ... Læs Mere

Micron-X100-SSD
Nyheder - 25 Oct  

Micron X100 SSD: Verdens hurtigste SSD

     3

Den nye Micron X100 SSD er blevet afsløret i dag, der reklamerer for at være ”verdens hurtigste SSD” ifølge Micron. X100 SSD fra SSD, er ud ove ... Læs Mere

tweak_dk_western_digital_wd_red_6_tb_06
Guides - 24 Oct  

Harddisk. De bedste valg i 2019

     3

Selvom SSD’er er faldet meget i pris over de seneste år, er en god gammeldags plade harddisk stadig et oplagt valg, når der skal lagres mange file ... Læs Mere

server-4393370_960_720
Guides - 07 Oct  

Bedste harddisk til Plex i 2019

     3

Brug af de rigtige harddiske med din Plex resulterer typisk i en bedre streamingoplevelse. ... Læs Mere

samsung ssd never dies
Nyheder - 20 Sep  

Samsung annoncerer ny aldrig-døende SSD PCIe 4.0

     3

Samsung slår store brød op sammen med annonceringen af deres nye PM1733 og PM1735 series. Producenten omtaler PM1733 og PM1735 series med ”PCIe 4. ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte