lagring

Harddisks findes i forskellige varianter, typer, størrelser og udformninger. Her på Tweak har vi samlet det meste datalagring under kategorien harddisk. Det vil sige at du bl.a. vil finde harddiske, solid state diske (SSD) og meget andet.

Diskene kommer også med forskellige hastigheder, f.eks. 5400rpm, 7200rpm og 10.000rpm, forskellige interfaces som SATA og NVMe, forskellige formfaktorer såsom 3,5” eller 2,5” eller helt ned til m.2 standarden.
Udviklingen indenfor harddiske og lagringsmedier stod i mange år næsten i stampe med de klassiske harddiske med roterende plader. Sidenhen er disse dog blevet udfordret og overhalet af SSD’er i forskellige formfaktorer.
Det betyder at det at vælge harddisk(e) i dag ikke er helt så let som man kunne ønske sig. For skal det nu være en HDD eller en SSD? Skal den monteres i kabinettet eller direkte på bundkortet? Hvilken datahastighed og kapacitet er bedst til dig?
Af den grund har vi på Tweak en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rette harddisk til dine behov.
Hvis du bare vil se alle de harddiske vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge Kingston under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på Kingston. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se SSD’er fra OCZ, og som har scoret over 4 på vores skala, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser harddiske som ligger på en pris under 1.000kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap her vil vi så, efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder indenfor harddiske. Det kan være alt lige fra hvilke interfaces der findes, over lagringstype og kapacitet til datahastighed.

I vores harddisk test afdeling, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet på harddisks. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om harddisks. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN lagring

flash-drive-146163_960_720
Nyheder - 04 Sep  

USB4 Specs publiceret

     3

USB Implementer's Forum (USB-IF), der er ansvarlig for at USB-specifikationer, offentliggjorde i dag de nyeste USB4 specifikationer. USB4 fordobler b ... Læs Mere

wd-annoncerer-12tb-eksternt-gaming-drev
Nyheder - 20 Aug  

WD annoncerer 12 TB ekstern harddisk

     3

WD har annonceret en 12 TB ekstern harddisk, med plads til 300 Xbox One titler. Det nye $300 WD Black D10 Game Drive kommer inkluderet tre måneders a ... Læs Mere

Samsung annoncerer PM1733 PCIe 4.0
Nyheder - 10 Aug  

Samsung annoncerer PM1733 PCIe 4.0

     3

Samsung forklarede under annonceringen, at drevet vil være tilgængeligt i dette kvartal i begge formfaktorer, men nævnte ikke priserne. Velvidende ... Læs Mere

aorus_nvme_pcie_gen_4_ssd_2_tb_09_front_billede
Guides - 05 Aug  

Sådan køber du den rigtige SSD: Guide for 2019

     3

At vælge en SSD, kan være en forvirrende jungle af tekniske termer for den almene forbruger. I denne guide sætter vi fokus på, hvilke områder du ... Læs Mere

WD Gaming Accelerated SSD
Nyheder - 22 Jul  

WD udgiver 1TB Gaming SSD til Xbox One

     3

Microsoft sælger allerede Xbox One konsoller med op til 1 TB storage. For folk der har brug for endnu mere lager til deres digitale spil, har Western ... Læs Mere

aorus_nvme_pcie_4
Tests - 08 Jul  

AORUS NVMe Gen4 SSD 2 TB

     3

I vores AMD Ryzen 3000 pressekit modtog vi også en AORUS NVMe Gen. 4 x4 SSD på 2 TB, og derfor kan vi også komme direkte i gang med at teste PCIe G ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE