lagring

Harddisks findes i forskellige varianter, typer, størrelser og udformninger. Her på Tweak har vi samlet det meste datalagring under kategorien harddisk. Det vil sige at du bl.a. vil finde harddiske, solid state diske (SSD) og meget andet.

Diskene kommer også med forskellige hastigheder, f.eks. 5400rpm, 7200rpm og 10.000rpm, forskellige interfaces som SATA og NVMe, forskellige formfaktorer såsom 3,5” eller 2,5” eller helt ned til m.2 standarden.
Udviklingen indenfor harddiske og lagringsmedier stod i mange år næsten i stampe med de klassiske harddiske med roterende plader. Sidenhen er disse dog blevet udfordret og overhalet af SSD’er i forskellige formfaktorer.
Det betyder at det at vælge harddisk(e) i dag ikke er helt så let som man kunne ønske sig. For skal det nu være en HDD eller en SSD? Skal den monteres i kabinettet eller direkte på bundkortet? Hvilken datahastighed og kapacitet er bedst til dig?
Af den grund har vi på Tweak en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rette harddisk til dine behov.
Hvis du bare vil se alle de harddiske vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge Kingston under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på Kingston. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se SSD’er fra OCZ, og som har scoret over 4 på vores skala, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser harddiske som ligger på en pris under 1.000kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap her vil vi så, efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder indenfor harddiske. Det kan være alt lige fra hvilke interfaces der findes, over lagringstype og kapacitet til datahastighed.

I vores harddisk test afdeling, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet på harddisks. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om harddisks. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN lagring

aorus_nvme_pcie_4
Tests

AORUS NVMe Gen4 SSD 2 TB

     3

I vores AMD Ryzen 3000 pressekit modtog vi også en AORUS NVMe Gen. 4 x4 SSD på 2 TB, og derfor kan vi også komme direkte i gang med at teste PCIe G ... Læs Mere

2TB Rocket SSD
Nyheder

Sabrent Rocket PCIe 4.0 SSD lanceret. 5GB/s hastigheder til billige penge

     3

Takket være AMD’s X570 platform vokser hypen om PCIe 4.0 standarden blandt forbrugerne. ... Læs Mere

Nyheder

Lagringsguide del 2 – Hvor stor en SSD behøver du?

     3

Blandt de mange spørgsmål der presser på, når samtalen falder på lagerplads er: Hvor langt kommer du med 500GB? ... Læs Mere

Nyheder

Gigabyte AORUS NVMe Gen4 SSD med PCIe 4 introduceret

     3

Gigabyte har introduceret sin nye Gigabyte AORUS NVMe Gen4 SSD, som er tilgængelig i 1TB eller 2TB kapacitet. ... Læs Mere

Nyheder

Seagates 16TB harddisk er nu tilgængelige på markedet

     3

Solid state drev er stadig det ideelle valg til ydeevneorienterede applikationer, men hvis det er kapacitet du jagter, er traditionelle plade harddisk ... Læs Mere

Nyheder

Computex 2019: Intel afslører sin nye Optane M15 serie

     3

Intel har annonceret sine nye Optane Memory M15 serie, der får en betydelig performance boost og kommer i samme 16GB, 32GB og 64GB kapacitet. ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE