lagring

Harddiske findes i mange forskellige varianter, typer og størrelser. Her på Tweak.dk har vi samlet alle former for datalagring under kategorien lagring. Det vil sige at du bl.a. vil finde harddiske, solid state drev (SSD) og meget andet.

Diskene kommer også med forskellige hastigheder, f.eks. 5400rpm, 7200rpm og 10.000rpm, forskellige interfaces som SATA og NVMe, forskellige formfaktorer såsom 3,5” eller 2,5” eller helt ned til m.2 standarden.
Udviklingen indenfor harddiske og lagringsmedier stod i mange år næsten i stampe med de klassiske harddiske med roterende plader. Sidenhen er disse dog blevet udfordret og overhalet af SSD’er i forskellige formfaktorer.
Det betyder at det at vælge harddisk(e) i dag ikke er helt så let som man kunne ønske sig. For skal det nu være en HDD eller en SSD? Skal den monteres i kabinettet eller direkte på bundkortet? Hvilken datahastighed og kapacitet er bedst til dig?
Af den grund har vi på Tweak en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rette harddisk til dine behov.
Hvis du bare vil se alle de harddiske vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge Kingston under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på Kingston. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se SSD’er fra OCZ, og som har scoret over 4 på vores skala, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser harddiske som ligger på en pris under 1.000kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap her vil vi så, efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder indenfor harddiske. Det kan være alt lige fra hvilke interfaces der findes, over lagringstype og kapacitet til datahastighed.

I vores harddisk test afdeling, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet på harddisks. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om harddisks. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN lagring

intro Samsung T7 Touch SSD
Nyheder - 09 Jan  

Samsung annoncerer T7 Touch SSD under CES 2020

     3

Samsung har lanceret et nyt transportabel solid state-drev på dette år CES, Samsung T7 Touch, og det leveres med en indbygget fingeraftrykslæser, s ... Læs Mere

P1011209
Tests - 13 Dec  

Synology DS620 Slim - Stor ydelse i en lille pakke

     3

Synology har sendt deres DS620 Slim NAS forbi til test. Den er rettet imod dem der ønsker en enhed i lille format, men stadig med kraftig hardware og ... Læs Mere

WD_Blue_SN550_PR11
Nyheder - 12 Dec  

Western Digital WD Blue SN550 NVMe SSD annonceret

     3

Western Digital er i stand til at levere op til fire gange hastigheden på SATA SSD'er med den nye WD Blue SN550 NVMe SSD. ... Læs Mere

ssd-warning-670x335
Nyheder - 27 Nov  

HP advarer: SSD fejler ved 32.768 brugstimer

     3

HP har frigivet firmwareopdateringer til et antal af deres Serial-Attached SCSI solid-state-drev for at forhindre, at de stopper med at virke efter n ... Læs Mere

intel optane 905P
Guides - 15 Nov  

De bedste SSD'er i 2019

     3

SSD’er er faldet markant i pris de sidste par år. Dette har resulteret i at du får langt mere plads for pengene og typisk en hurtigere SSD end tid ... Læs Mere

seagate-green-stacked
Nyheder - 13 Nov  

Seagate planlægger 50TB harddiske fra 2026

     3

Seagate har besluttet sig for ikke at opgive harddiskindustrien og planlægger nu at tilbyde HDD'er med op til 50 Terabyte kapacitet inden 2026. ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
MSI
Cooler Master
Corsair
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte