WD udgiver 1TB Gaming SSD til Xbox One

WD Gaming Accelerated SSD
Microsoft sælger allerede Xbox One konsoller med op til 1 TB storage. For folk der har brug for endnu mere lager til deres digitale spil, har Western Digital nu føjet ny mulighed til i form af en ny Gaming Drive Accelerated til Xbox One SSD,


WD Gaming Drive Accelerated er kompatibel med Xbox One S og Xbox One X. 1TB modellen er tilsyneladende i stand til at rumme op til 25 spil baseret på den gennemsnitlige downloadstørrelse af en Xbox titel, og begge modeller er afhængige af USB 3.0.

Western Digital hævdede, at Gaming Drive Accelerated, baseret på dets hastighed på 400 MB / s og "internal testing", kunne tilbyde op til 50% hurtigere loadtider.

Spørgsmålet er så bare 50% hurtigere end hvad?
Det fremgår ikke helt af kilden, men vi antager, at selskabet sammenligner drevet med sin forgænger.

Gaming Drive Accelerated måler hvad WD omtaler som 4 inches bred, 1,3 inches dyb og 5 inches høj med en vægt på cirka 110 gram. Kombiner det med en "rubber-bumper framing" og en tre års garanti, og dermed nemt at se enhedens appel som et transportalt spil bibliotek.

Både 500GB og 1TB versionen af WD Gaming Drive Accelerated til Xbox One er ikke på lager via WD online-store. Kilden nævner ligeledes, at drevene koster henholdsvis $ 120 og $ 220 i USA. Western Digital har ikke afsløret tilgængelighed på andre markeder.


Kilde & Billeder
Computerbase