Razer arbejder på en venstrehåndet Naga gaming mus

front
Razer arbejder på at introducere en venstrehåndede variant af sin berømte MMO gaming mus.


Hvis du er venstrehåndet, er du for det meste noget begrænset af dine valg af gaming-mus, men nu imødekommer Razer ønsket netop dette segment med relanceringen af en venstrehåndet Naga gaming mus.

Razer Naga gamer musen i en venstrehåndet version, har ikke to eller tre, men derimod 12 knapper ved tommelfingerområdet til makroer. På grund af en mangel på efterspørgsel blev et tidligere forsøg droppet i 2014, hvilket tilsyneladende skuffede en stor gruppe af potentielle kunder.

Musen er dog ikke kun henvendt til venstrehåndede. Denne mus kan også være godt egnet til højrehåndede brugere, der har et handicap, der forhindrer dem i at være i stand til effektivt at bruge deres højre hånd, som Razer demonstrerede i videoen herunder.


Razer indsamler i øjeblikket oplysninger om sin målgruppe og beder potentielle kunder om at registrere sig for interesse i køb af musen ved at besvare et par enkle spørgsmål om deres brug af mus. Når den venstrehåndede Naga derefter er færdig til lancering på markedet i 2020, vil Razer fremsende dig besked om, at du kan placere din ordre.


Kilde & Image credit:

Razer