Razer frigiver to nye trådløse Basilisk gaming mus

razer_basilsik_ultimate_gaming_mus_front
Under vores besøg på Razers kontor i Hamburg, hvor de viste os deres Razer Viper Ultimate gaming mus, løftede de også sløret for flere nye medlemmer i Razer familien.


Razer Basilisk X HyperSpeed og Basilisk Ultimate er to nye gaming-mus, der slutter sig til det eksisterende Basilisk-sortiment, selvom Razer Basilisk X HyperSpeed og Basilisk Ultimate begge er trådløse og har en ny teknologi med i bagagen.

Razers HyperSpeed-teknologi blev lanceret med Razer Viper Ultimate gaming musen, kort før disse Basilisk-mus blev annonceret. Razer lover en standard, der er 25% hurtigere end nogen anden trådløs gaming-teknologi på markedet, og en klik-latency på mindre end 195 nano-sekunder sammenlignet med 270, der er bedst i branchen på nuværende tidspunkt.

Tilsvarende er denne samme teknik efter sigende mere stabil og pålidelig end tidligere trådløse forbindelser. Dette skyldes, at musen søger efter interferens på alle tilgængelige kanaler hvert millisekund for at skifte kanal for at undgå enhver lag eller stuttering, den måtte finde på sin vej.

2ETbeX4inMfsKyYcwPuLgR-970-80.jpg

razer_basilsik_ultimate_gaming_mus_top.jpg

Som navnet antyder, er Basilisk Ultimate rettet mod dem, der søger pro-level performance fra deres mus, og samtidig en gamer mus designet med de bedste materialer markedet kan tilbyde og målrettet præcision og holdbarhed.

gaming_mus_razer_basilisk_ultimate.jpg

Ultimate er udstyret med en Focus + 20.000 optisk DPI-sensor, der kan prale med en nøjagtighed på 99,6%, og optiske switche, der lover nøjagtighed i topklasse.

Du vil også kunne tilpasse næsten alle aspekter af denne mus, inklusiv funktionerne på dens 11 knapper, DPI-følsomhed, acceleration og selvfølgelig RGB-belysningen, der kommer i 14 forskellige zoner.

Basilisk Ultimate er allerede i handlen til en pris på £ 169.99, og ankommer bundlet med en Razer Mouse Dock til både at oplade og tilslutte din enhed.


Basilisk X HyperSpeed

Hvis prisen på Ultimate er over dit budget, men du stadig gerne vil med på nyeste Razer mode inden for trådløse gaming mus, så, kunne Basilisk X HyperSpeed gaming musen ramme dit sweet spot.

oQHWWsZSurJu4Rqu7QTz3T-650-80.jpg

Basilisk X HyperSpeed er udstyret med samme trådløse HyperSpeed-teknologi, men i stedet for Focus + -sensoren, der findes på Ultimate, deler den den samme 5G 16.000 DPI-optiske sensor med den berømte Death Adder Elite-mus

Basilisk X HyperSpeed fra Razer har også mekaniske kontakter i stedet for optisk og fjerner enhver dekorativ belysning for at holde omkostningerne nede. Basilisk X HyperSpeed er dog også i stand til at oprette forbindelse via Bluetooth for at spare på batteriet, hvilket skulle vare 450 timer på et enkelt AA (snarere end de 285 timer, en trådløs forbindelse på 2,4 GHz ville vare).

Razer Basilisk X HyperSpeed er tilgængelig for £ 59.99.


Kilde & Image credit:

Razer