LØSNING: Manglende Internet efter KB4515384

windows10-pic1
Oplever du problemer med netværksforbindelsen efter installation af opdatering KB4515384? Her er en løsning, indtil der frigives en permanent rettelse til Windows 10.


Microsoft er i den grad kommet i strid modvind efter deres seneste opdatering af Windows 10, og et vink med en vognstang om optimering af kvalitetskontrollen.

Den 10. september begyndte softwaregiganten udrulningen af opdatering KB4515384 for enheder, der kører version 1903. Kort efter frigivelsen startede lavinen af tilbagemeldinger fra brugere, der begyndte at rapportere problemer med Start-menuen og søgningen efterfulgt af lydproblemer med visse spil, og nu ser det altså ud til, at opdateringen har en fejl, der påvirker netværksforbindelsen

Ifølge flere forums indlæg på Reddit og Microsoft-fora (via Neowin), efter installation af opdatering KB4515384 på Windows 10, vil nogle trådløse netværksadaptere holde op med at fungere, og det faktum, at geninstallation af den nyeste enhedsdriver ikke løser problemet.

Det ser ud til, at Microsoft allerede har erkendt problemet og forklarer, at kompatibilitetsfejlen sker med Intel Centrino 6205/6235 og Broadcom 802.11ac Wi-Fi adaptere på specifikke modeller af NEC enheder.

Selvom virksomheden ikke helt har håndteret den opdatering problemet stammer fra, stemmer timingen og symptomerne overens med det problem, som nogle brugere beskriver efter installation af KB4515384. Microsoft arbejder i øjeblikket på at løse dette problem, men hvis din enhed er blevet påvirket i processen, kan du enten prøve den officielle løsning eller fjerne opdateringen for at afhjælpe netværksproblemet.


Sådan løser du problemet

I denne Windows 10 guide leder vi dig gennem trinnene til at løse problemet med din netværks adapter efter installationen af build 18362.356 opdateringen.

Vi tager udgangspunkt via Enhedshåndtering (Device Manager)

Klik på Windows ikonet (nedersts højre hjørne på skrivebordet) > indtast Enhedshåndtering > Vælg Netværkskort (menu træet udvides) > Højre klik på Wi-Fi adapteren, som skaber problemet og vælg deaktiver > Vælg Ja.

windows 10 manglende internet.JPGHerefter vælger du igen selv samme adapter > Højre klikker > vælger Aktiver enhed og trykker ja.

windows 10 manglende internet guide.JPG

Som udgangspunkt skal din computer genstartes for handlingen træder i kraft.

Dette burde løse problemerne med manglende adgang til Internettet via Wi-Fi adapteren.