Linksys annoncerer ny Velop WiFi 6 Mesh router

linksys-velop-wifi-6
Hvis du få fåord siden ville udvide rækkevidden for Wi-Fi signalet fra din router, skulle du købe Wi-Fi extenders. Selvom Wi-Fi extenders stadig er en del af markedet anno 2019, udvides markedet konstant med nye og bedre alternativer. Her finder vi blandt andet mesh routere.


I modsætning til Wi-Fi extenders, der kan have tendens til reducere hastigheden, vil mesh-routere hjælpe med at holde det trådløse signal konstant.

Der findes en del mesh router-systemer på markedet i dag, og Linksys Velop er et af dem. Faktisk har virksomheden annonceret deres nyeste Velop WiFi 6, og som navnet antyder, understøtter nyeste WiFi 6 protokol.

Velop-Wifi-6_1pck_product2.jpg

Nogle af funktionerne i Linksys Velop WiFi 6 inkluderer muligheden for at give nok båndbredde til så mange 50 trådløse enheder, og kan ifølge producenten dække op til 3.000 kvadratmeter. Linksys Velop WiFi 6 understøtter også hastigheder på op til 5,3 Gbps.

Desværre er Linksys Velop WiFi 6 ikke billig. Startprisen er sat til $ 399 for en standalone løsning, og $ 700 for en pakke med to enheder.