printer

I den moderne digitale verden kan man selvfølgelig spørge sig selv om der stadig er behov for printere. Men det behøver ikke nødvendigvis være en helt klassisk inkjet eller laser printer - det kunne f.eks. også være en 3D printer, som printer med plastiske materialer.

I denne sektion vil du kunne finde alt hvad der relaterer til printere, alle de svar du måtte få brug for og al den hjælp du kunne drømme om.
Skal du vælge en inkjet eller en laser printer? hvad med økonomien i patroner eller tonere? skal den kunne skrive dobbeltsidet, trådløst eller fra USB? skal der være scanner, fax osv? Alt dette kan være en sand jungle at finde rundt i, derfor har vi prøvet at samle alle svarene her på Tweak.dk og samtidig har vi implementeret en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge den helt rigtige printer til dit behov.
Hvis du vil se alle de printere, som vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge HP eller Canon under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på Canon. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se Canon printere som scorer over 4, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser printere som ligger med en pris under 599kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for printere og valget af den rette printer til dit behov. Det kunne f.eks. være hvilken printer der egner sig bedst til hjemmekontoret. Eller hvordan man matcher printer og patroner, for på den måde at få den bedste udskrifts økonomi.

I vores test-sektion for printere, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige printere. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om printere. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN printer

xerox_phaser-6500
Guides - 27 Feb  

Bedste farvelaserprintere 2020

     3

Laserprintere er et oplagt valg, når der skal bruges en maskine der kan holde til en tung arbejdsbyrde, samtidigt med at jobbet klares hurtigt. Laser ... Læs Mere

tronxy x1 3d printer verdens billigste
Nyheder - 27 Feb  

Her er verdens billigste 3D printer

     3

Når noget lyder for godt til at være sandt, er der typisk en catch med i bagagen. Det gælder også for verdens billigste 3D printer. Navnet er Tron ... Læs Mere

Tests - 17 Mar  

Sculpto 3D Printer

     3

3D print er et segment i rivende udvikling, og i dag benytter man 3D print inden for mange områder. Blandt andet er 3D print brugt inden for ... Læs Mere

Tests - 30 Aug  

Dymo LabelWriter 450 Duo

     3

Der er nok mange som kender producenten Dymo, for alle deres label maskiner. Vi har haft fornøjelsen af at se på en Dymo Labelwriter 4 ... Læs Mere

Tests - 08 Feb  

HP PSC 2355 multifunktions maskine

     3

Hjemmekontoret er i de seneste par år blevet mere omfattende end tidligere hvilket er afspejlet i mere teknologiske apparater. Printeren har ... Læs Mere

Tests - 09 Dec  

HP PSC 2410 multifunktions maskine

     3

Så har vi testet en HP PSC 2410 multifunktionsmaskine, der p.t. er på tilbud i bl.a. Føtex for 1699,- hvilket er ca. 1000,- unde ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
MSI
Cooler Master
Corsair
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte