AMD introducerer ny chipset driver til Ryzen

5950X Ryzen 9 cpu
AMD udgav sin nyeste chipset driver (2.10.13.408) i dag for at forbedre performance-tuning for Ryzen-systemer med både mainstream AM4- og HEDT TRX40-sockets. Virksomheden kastede også et par fejlrettelser med i puljen.

Ryzen Power Plan, der dikterer, hvordan processoren fungerer sammen under forskellige operativsystemforhold, får en opgradering fra 6.0.0.3 til 6.0.0.7. Ændringsloggen, som er noget spartansk, nævner "new program support added", men foreskriver ikke den nøjagtige tilføjede understøttelse.

Chipset-opdateringen inkluderer også et tag til "new program support added" til MicroPEP-driveren. MicroPEP-driveren hjælper chippen med at styre overgange mellem forskellige strømtilstande/Power-modes og frekvenser.

AMD opdaterede også I2C-driveren, og ændringsloggen noterer sig "frekvensindstilling", så det ser ud til, at AMD tilpasser sine strøm- / frekvensstyrings-subsystemer. AMD foretog også et par andre ændringer, herunder fejlrettelser til PCI-driveren og SFH-driveren, plus fik nogle få problemer med installationsprogrammet til chipsettet.

Som altid skal du forblive på den nyeste chipset-driver for at udtrække den bedste blanding af kraft og ydeevne fra dit system. Hvis du har et Ryzen-udstyret system, kan du downloade den nye chipset-driver fra AMD’s supportside.


Source & Image credit

AMD