Intel Tiger Lake kommerciel video lækket

Intel_Tiger_Lake_kommerciel_video_lækket
En kommerciel video for Intels næste-generations Tiger Lake (11. gen) processorer, er blevet lækket forud for et event.

Vi nærmer os om kort tid den 2. september, hvor Intel løfter sløret for deres nyeste 11. gen. Tiger Lake-arkitektur. I mellemtiden er der dog dukket en video op på Twitter, der muligvis skal fungere som reklame for bærbare computere, udstyret med Tiger Lake CPU's. Du kan se videoen her.Tiger Lake forventes at blive afsløret d. 2 september, hvor arkitekturen vil byde på op til 4 kerner og 8 tråde i laptops, med en TDP på op til 28W. Disse processorer er en del af Tiger Lake UP3 serien. Ligeledes vil vi med 11. generation også se helt nydesignede Intel Core-logoer, som også kan ses i videoen.

Tiger Lake bringer helt ny 10nm SuperFin-arkitektur (10nm+) med Willow Cove-kernedesign og Xe-LP-grafik. Processorerne forventes at være clocket meget højere end forgængeren, Ice Lake. Et tidligere læk peger på clocks helt op til 4,8 GHz. Grafikydelsen forventes også at være meget bedre sammenlignet med Ice Lake-serien. Tilbage i juni demonstrerede Intels Ryan Shrout, Battlefield V som kørte med 30 FPS i 1080p på en ultrathin bærbar  - dette rygtes at være en bærbar baseret på netop Tiger Lakes Xe-grafik.


Intels event løber som sagt af stablen den 2. september, hvor vi gerne skulle blive meget klogere på 11. gen. Tiger Lake-arkitekturen og måske desktop Rocket Lake-S. Læs mere om hvad der forventes Intel præsenterer, her:
Intel inviterer til event den 2. september

Intel-Tiger-Lake-Core-i7-and-Iris-Xe-GPU-Logo.jpg


Billeder og kilder: Videocardz, Twitter