Intel forbereder 22 core Intel Core i9-10990XE

Billede af intel processor
RYGTE: Det måtte jo komme; Starten på bunker af Intels leaks om kommende modspil til AMD’s frembrusen på markedet. Denne gang lyder rygtet på en 22 core Intel Core i9-10990XE, som ville være spændende at få ind på markedet.

Ifølge ComputerBase arbejder Intel muligvis på en ny HEDT-CPU til 10. Gen Core Copper Lake serien. Denne gang er rygterne dog også bakket op af screen shots, der er lagt online af Chiphell, som ofte er hjemsted for vilde rygte, som ikke altid har hold i sig. 

ComputerBase-kilden hævder, at Intel muligvis vurderer muligheden for at sætte en XCC-Die på en LGA2066 socket (Xtreme Core Count). Indtil i dag er det kun HCC (High Core Count), dies, der har fundet vej til 2066 platformen.

Disse rygter er blevet bekræftet af bundkortproducenter under CES 2020, og nu støder ComputerBase altså til horden af leaks. Dette er faktisk en almindelig praksis for producenter at starte sådanne rygter, det betyder dog bestemt ikke, at der altid er hold i dem.

Chiphell-Specs.png

Source: Chiphell

Historien via Chiphell taget skridtet videre, da et CPU-Z screen shot, der er koblet på en sådan 22-core-chip, også blev delt. CPU-Z og Cinebench (som også er blevet indsendt) er lette at efterligne, og bør derfor ikke tages seriøst.

Intel-Core-i9-10990XE-Cinebench.jpg

Intel-Core-i9-10990XE.jpg

Source: ChiphellSom altid anbefaler vi leaks tages med et forbehold. Den fremviste CPU, er ikke den potentielt kommende Core i9-10990XE. 


Source & Image credit:

ComputerBase, Chiphell