Crucial sætter 6,024 MHz DDR4 RAM overclock rekord

BfjwxhZ4F8uaiZeJrRysSJ-1024-80
Det er ikke ofte vi ser AMD blande sig i overclocking-rekorder, når det handler om RAM. På det seneste har vi set mere konkurrence på overclockings-scenen inden for RAM, hvor traditionelle producenter som G.Skill opretholder rekorderne fra år til år. Nu er det Crucials tur til at tiltrække sig rampelyset, da deres 8 GB Ballistix Elite DIMM'er blev sendt på vanvittige 6.024 MHz.


Selvfølgelig kan noget flydende nitrogen være en del af årsagen til denne vilde verdensrekord, men ikke desto mindre er det et imponerende resultat og rekord. Dette er ikke den type overclocking, du kan opnå på din computer til daglig brug.

Rekorden blev sat af overclockingsteamet fra Asus og Micron. Det, der er specielt interessant, er, at den anvendte CPU var en AMD Ryzen 5 3600X - fordi det ikke ofte er, at vi ser hukommelse overclocket i denne grad, når AMD CPU'er er iblandet retten. Bundkortet der blev brugt, var et Asus Crosshair VIII Impact med et X570-chipset.

xSqMWhTBfM4VCiPSp4t6yD-650-80.png

(Image credit: CPU-Z)

“Both overclocking teams worked tirelessly to finetune BIOS settings on our newly-released ROG Crosshair VIII Impact board to unleash the capabilities of the Micron die," fortæller Albert Chang, general manager of the motherboard BU of Asus.

Dette er ikke den første rekord, som Crucial har sat i nyere tid. Ballistix modulerne har været med til at sætte tre rekorder i løbet af de sidste fem måneder.


Kilde & Image credit:
HWBot, Crucial