HyperX Fury DDR4 RAM fås nu med RGB farvelade

HyperX_Fury_udstyret_med_RGB
HyperX, som er Kingstons gaming afdeling, har udvidet sin hukommelsesarsenal med de velkendte Fury DDR4 RGB hukommelsessæt med producentens nye patentventende infrarøde synk teknologi.


Hvad design angår, adskiller Fury DDR4 RGB modulerne sig ikke meget fra de originale Fury DDR4 RAM moduler. De har stadig lavprofils heatspreaders, og den eneste forskel vi finder, er den nye LED lysbjælke, der er placeret øverst på modulet. Det er lidt imponerende, at HyperX stadig formår at holde modulets højde så lav til trods for den nye tilføjelse af RGB. Til sammenligning måler Fury DDR4 moduler 42,2 mm i højden, mens de nyeste Fury DDR4 RGB moduler er 41,2 mm høje.

Fury DDR4 RGB RAM moduler er udstyret med HyperX Infrared Sync teknologi, der sikrer, at alle de installerede moduler til enhver tid er synkroniserede. Du kan kontrollere og konfigurere RGB belysningen gennem HyperX NGenuity 2 softwaren eller med dit bundkorts software. Fury DDR4 RGB er kompatible med Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion og MSI Mystic Light Sync.

HyperX Fury DDR4 RGB modellen fås med kapaciteter, der spænder fra 8 GB til 64 GB. Du kan finde dem som et enkelt modul eller et sæt på to eller fire moduler. De er konfigureret til automatisk at køre med de annoncerede hastigheder uden brugerinteraktion. De resterende moduler kræver opsætning, uanset om du vil aktivere XMP profilen eller indstille hukommelseshastigheden manuelt via BIOS.

Fury DDR4 RGB spænder fra CAS Latency 15 til 16. DDR4-2400 og DDR4 2666 modulerne kører på 1.20V, mens de hurtigere sæt er på 1.35V.

HyperX nævner ikke prisfastsættelsen for HyperX Fury DDR4 RGB.


Kilde & Image credit:

HyperX