Alexa kan snart tilbyde følelsesladet svar retur

25219116374_d567611979_b
Hvis du ejer et smart home produkt med Alexa assistenten integreret, kan vi glæde dig med at fortælle, at Amazons stemmeaktiverede digitale assistent snart vil give et meget mere følelsesladet svar retur end du er vant til.


Teamet bag den smarte teknologi har foretaget gradvise justeringer af Alexa siden lanceringen i 2014, og disse seneste ændringer fortsætter deres udvikling for at forbedre og optimere Amazons stemmeaktiverede digitale assistent. 

I et indlæg på Alexa Skills Blog denne uge forklarer Amazons Catherine Gao, at den seneste opdatering introducerer to nye muligheder - følelser og talestilarter - designet til at skabe hvad hun omtaler som ”a more natural and intuitive voice experience” for folk, der bruger den digitale assistent.

Det betyder, at Alexa, når det er relevant, snart kan svare på dine forespørgsler med en mere realistisk glad eller ophidset tone, eller en, der formidler skuffelse eller empati. De nye muligheder er lige blevet frigivet for U.S. developers, og flere lande forventes at få funktionaliteten snart.

Gao bemærker, at følelsesmæssige reaktioner er især relevante for spil og sportsaktiviteter, der bruger Alexa. Du kan tjekke nogle eksempler nedenfor:


Kilde & Image credit:

Amazon