Amazon Echo Flex: Mulighed for Alexa i alle rum

amazon echo flex
En af de billigste Amazon Echo højttalere, der var tilgængelige, var Echo Dot. Vi siger “var”, fordi virksomheden under Amazons hardware event i dag tog gavepapiret af et nyt produkt kaldet Echo Flex, som stort set er en plug-in smart højttaler, der giver dig mulighed for at installere Alexa i stort set alle rum.


Amazon har prissat Echo Flex til $ 25 og håber tydeligvis, at kunderne vil købe mere end en grundet den lave pris. Amazon Echo Flex er plug-in-højttalere, hvilket betyder, at de opretter forbindelse direkte til en stikkontakt. Så monter Amazon Echo Flex i en ledig stikkontakt, og du er klar.

Dette gør det meget mere fleksibelt at bruge, da det kan installeres i garagen, badeværelset, køkkenet og så videre.

P4_960-2X._CB452481878_.jpg

Amazon Echo Flex kommer naturligvis også med Alexa indbygget, så alle de funktioner, du måtte forvente af Alexa, kan du kunne få adgang til med Echo Flex. Baseret på dens størrelse er det måske ikke nødvendigvis det bedste sæt højttalere på markedet, men vi tror ikke, det var meningen fra producentens side. Amazon omtaler også, at Echo Flex leveres med en USB-port, hvilket betyder, at du også kan bruge den til at oplade din mobile enhed eller tilføje ekstra tilbehør som et nattebelysning med videre.

Du kan læse mere om Amazon Echo Flex herKilde & Image credit:
Amazon