B&O afslører det første 48 tommer OLED-TV

Beovision Contour
Bang & Olufsen har præsenteret deres første 48-tommer OLED-TV nogensinde - og det er ikke mindre end smukt.

Bang & Olufsens Beovision TV-serie har fået et nyt familiemedlem: Beovision Contour, et 48-tommer OLED-TV fra øverste hylde.

Det er stadig ret begrænset med frigivne billeder, men med Beovision Contour kommer en helt ny panelstørrelse i 2020. I samme segment finder man også LG CX OLED, hurtigt efterfulgt af Sony A9S og Philips OLED + 935 - så det er ikke overraskende at se en AV-producent som Bang & Olufsen træde ind på scenen.

Beovision Contour er beskrevet som en "all-in-one TV and music experience" med lydteknologi fra B&O’s første soundbar nogensinde, Beosound Stage - men angiveligt med forbedret basydelse.

beovisioncontour_1_small.jpg

Source: Bang & Olufsen

I modsætning til Beovision Harmony - et OLED-TV, der fås i størrelser på 55 tommer, 65 tommer, 77 tommer og 88 tommer - er højttalerne ikke mekaniske eller muligheden for at folde TV-stativet op, når produktet ikke er i brug. Set ud fra den mere kompakte størrelse af Contour, har B&O integreret sine højttalere i selve kabinettet, der er nedenunder for at give et udseende af et polaroid fotografi med en bred ramme, der løber langs kanterne.

Der er også et væld af farve-optioner fra guld og sølv til sort antracit (kul). For at holde Beovision Contour i et strømlinet koncept, har virksomheden valgt at holde "All cables are routed through the centre rear of the TV and hidden from view, offering a holistic 360-degree design, which allows the TV to remain visually appealing from any angle."

Kunderne kan vælge et drejeligt aluminium gulvstativ, vægmontering eller et bordstativ, der er henvendt til at placeres på højere overflader.

Beovision Contour er tilgængelig nu online og i butik i Storbritannien og Europa med global tilgængelighed (inklusive USA) fra februar 2021. Prisen kan virke skræmmende for nogen, og lyder på $ 5.999.Source & Image credit:

Bang & Olufsen