CBS News kommer til Danmark i gratis format

gratis app cbs news danmark
Mættes du ikke helt af de danske nyhedskanaler, er der gode nyheder til dig. Nye informationer viser, at CBS News kommer til Danmark, og uden du skal have tegnebogen op af lommen for at se med.

CBS News tilbydes via en gratis app, som åbner for streaming på din smartphone, men også på dit smart TV. Dermed kan du følge med live, når nyhederne rammer de amerikanske nyhedsnetværk. Målt på amerikanske fødder, er CBS News blandt de største nyhedsstationer, og udsender 24 timer i døgnet.

“Vores undersøgelser viser, at der er global efterspørgsel efter vores dækning af begivenheder, som berører hele verden. Ved at gøre vores streaming-app tilgængelig på flere markeder, kan vi nu levere kritisk, dybdegående dækning af vigtige begivenheder til endnu flere seere verden over,” forklarer Christy Tanner, Executive Vice President & General Manager for CBS News Digital i en pressemeddelelse.


Hvordan får du adgang til CBS News

CBS News appen er allerede tilgængelig til Amazon Fire TV, Android, Android TV, Chromecast samt enheder med indbygget Chromecast med flere.

Source & Image credit:

CBS News