De bedste Smart Home enheder fra IFA 2019

philips-hue-filament-bulbs_6t18.1080
På dette års IFA var showet spækket med tidens hotte gadget trends in Smart Home segmentet. Allerede eksisterende populære produktlinjer såsom Lenovo Smart Display 7 og Amazons anden generation Fire TV Cube blev præsenteret i nye versioner for at være succesen videre.


Andre virksomheder som Philips og Roku udvidede deres Smart Home familien med nye enheder, som henholdsvis smart pærer og soundbars, og nye virksomheder og produkter så dagens lys for første gang.

Det tegner altså godt for den næsten eksplosive vækst i smarte enheder til hjemmet, og vi har samlet nogle af de mest spændende Smart Home produkter fra IFA 2019 i denne artikel.

Amazon Fire TV Cube (2. generation)

fire tv cube.JPG

Den nye Fire TV Cube ser ud som den originale, men med en ny seks-core-processor, er den meget mere kraftfuld end første generation. Igen kommer den med stemmegenkendelse med otte mikrofoner til håndfri interaktion. Og med Local Voice Control behandles almindelige kommandoer hurtigere end tidligere, fordi informationen ikke behøver at blive sendt til skyen.

Grundig OLED TV med Fire TV Edition

grundig oled fire edition.JPGGrundig OLED Fire TV Edition er i øjeblikket kun tilgængelig i Østrig og Tyskland, og indeholder en række mikrofoner, så du kan kontrollere det med din stemme. Det giver blandt andet mulighed for at skifte kanal uden brug af fjernbetjeningen, navigere mellem skærme, øge eller formindske lydstyrken med mere. Grundig OLED Fire TV Edition udbydes i 55 og 65 tommer modeller.

Roku Smart Soundbar

roku smart soundbar.JPGDen nye 32 tommer Roku Smart Soundbar, er en 2,0 kanals soundbar og en 4K Roku mediestreamer i en og samme pakke. Højttaleren leveres med Dolby Audio og kan tilsluttes et TV, der har en ARC HDMI port eller en optisk lydudgang. Med hensyn til streaming, kommer 2019 versionen med de samme funktioner, som du får i Roku Premiere.


Lenovo Smart Display 7lenovo_smart_display_7_1.jpgMed et renere, mere moderne design end sidste års 8 og 10 tommer modeller, er Lenovo Smart Display 7 et smart display, som vil klæde de fleste hjem. Selvom de fysiske dimensioner er reduceret, byder Smart Display 7 på masser af funktionaliteter. Bortset fra streaming af videoer og musik, gør Google Assistant-integration det muligt via stemmekommandoer, at kontrollere vejret, oprette påmindelser, kalenderaftaler eller kontrollere andre Smart Home enheder i hjemmet via Lenovo Smart Display 7

Samsung Air Dresser
7bb22e7a57fd1f10c5ceada9b1e326af.jpgSamsungs Air Dresser bruger et Jet Air system og Air Hangers til at desinficere og fjerne støv fra dit tøj. Mens dette sker, fanger et støvfilter alle partikler, der sendes ud i luften, og holder både dit tøj og kommoden ren på samme tid. Samsung Air Dresser leveres også med et deodoriserende filter, der fjerner lugt og efterlader dine tøj frisk uden antydninger af at lagre lugten fra en lang dag på arbejde. Når rengøringen er færdig, tørrer AirDresser dem derefter ved lav temperatur. Crystal Mirror designet passer også fint sammen med andre soveværelsesmøbler.

Philips Hue Filament pærer
philips-hue-filament-bulbs_6t18.1080.jpgMens pærer i Edison-stil kan tilføje et strejf af industrielt design-snit til dit hjem. De nye Philips Hue glødelamper har imidlertid justerbar lysstyrke, som du kan kontrollere fra din telefon. Philips Hue Filament findes i tre forskellige stilarter og kan parres med en Hue Bridge for yderligere funktioner og kontrol.


Kilde & Image credit_
Philips, ROKU, Grundig, Samsung, Amazon