Discovery annoncerer en længe ventet tjeneste

discovery +
Discovery har officielt annonceret en global udrulning af discovery+. Efter sigende vil den amerikanske lancering af discovery + indeholde det mest indholdsrige streaming-katalog nogensinde til en ny streamingtjeneste.

Ventetiden er slut. Fra i dag, den 4. januar 2021, er den længe ventede streamingtjeneste nu stort set tilgængelig globalt.

Kilde Discovery Networks 

discovery+ er Discoverys nye globale streamingtjeneste og det nye globale hjem for underholdning fra virkelighedens verden. Dplay vil blive relanceret som discovery+ i Danmark i løbet af januar 2021.


Hvad sker der med Dplay?

Dplay vil blive relanceret som discovery+ i løbet af januar 2021.


Hvad kommer discovery+ til at koste?

Prisen er den samme som i dag. Et ”Underholdning” abonnement koster 99 kr./md. og et ”Sport & Underholdning” abonnement koster 179 kr./md..


 Endnu ikke tilgængelig for alle

Den officielle meddelelse kan være lidt vildledende for nogle, da den nævner en global lancering af tjenesten.

Faktisk nævner discovery + webstedet, at appen kun kan tilgås fra USA (og visse amerikanske territorier) indtil videre.

Meddelelsen nævner derimod tilfældigt nogle andre regioner som Storbritannien, Irland, Italien, Holland, Norden og Indien som målrettet mod den globale udrulning.

Imidlertid ser det ud til, at hypen er omkring lanceringen i USA, hvilket fik os til at tro, at tjenesten i det mindste midlertidigt vil fokusere omkring denne region.

discovery+ U.S. launch will feature the largest-ever content library for a new streaming service: more than 55,000 episodes from Discovery’s iconic brands, the BBC’s Natural History collection, A&E Networks, Group Nine and more

Discovery Corporate News

 

Største nye streaming bibliotek nogensinde

Efter sigende vil den amerikanske lancering af discovery + kunne prale af det mest indholdsrige bibliotek nogensinde til en ny streamingtjeneste.

Biblioteket har mere end 55.000 episoder af BBCs Natural History-samling, men også Discovery-shows og indhold fra Group Nine og A&E Networks, kan føjes til listen over indhold i discovery +.

Det forlyder også i pressemeddelelsen, at den amerikanske version af tjenesten vil have forskellige eksklusive originaler fra historiefortællere som David Schwimmer, Kevin Hart, Will Packer, Chip og Joanna Gaines, Bobby Flay og Giada De Laurentiis og ikke mindst Sir David Attenborough.

Læs mere HER


Relaterede artikler:

- Sådan kommer du i gang med at streame PC-spil på Twitch

- Guide: Video-streamingtjenester i 2020


Source & Image credit:

Discovery Networks