Ny Google Nest Mini skruer op for bassen

google_nest_mini_farver
Sammen med den officielle præsentation af Google Pixel 4 var der også nyt fra Google i deres Smart Home serie.


Google præsenterede også deres Nest Mini, som er erstatningen for deres tidligere Google Home Mini. 

På overfladen er der ikke meget at se, da den nye Nest Mini ud over Nest navnet tilsyneladende ikke har ændret sig meget. De ydre fysiske dimensioner er nøjagtigt de samme som før. 


Det mest tydelige nye er, at man nu kan få enheder i fire forskellige farver. Ud over hvid/lysegrå og mørkegrå, som vi allerede kender, så kan man nu også få dem i farverne Sky (lyseblå) eller Coral (rødlig). Desværre så lader det dog til, at vi herhjemme kun får mulighed for at købe de to farver, som vi allerede kender. 

nest_mini_beslag.jpg

På bagsiden er der også lidt nyt, da Nest Mini nu kommer med et lille hul, som kan anvendes til vægmontering, hvilket var meget efterlyst i de tidligere modeller. 

De største ændringer er dog til indmaden, hvor Google har arbejdet på at forbedre lyden. Ifølge Googles product manager Mark Spates, så kan de nye Nest Mini nu levere bas, der er dobbelt så kraftig som tidligere. Det kommer sammen med andre tilpasninger af lyden, så man på de nye Nest Mini burde få en forbedret lydoplevelse. 

Samtidig har de arbejdet med Nest Minis evne til at lytte efter stemmekommandoer i støjende omgivelser. De kan nu også dynamisk tilpasse volumen på assistenten, nyheder, podcasts eller musik for at imødekomme evt. baggrundsstøj. 

google_nest_mini_graa.png

De nye Nest Mini enheder er naturligvis fuldt ud kompatible med Googles øvrige Smart Home produkter, og kan på den måde indgå i en allerede eksisterende opsætning og kan fx parres sammen med andre enheder i højtaler grupper.

De nye Nest Mini kommer i handlen herhjemme fra d. 22 oktober og lander med en pris på 449 kr. 


Kilde og billeder: Google