Her er alt Amazon annoncerede under 2019 eventet

0c75fcdf
Amazon holdt ikke tilbage ved sin Devices Event onsdag og annoncerede mere end et dusin nye produkter. Alexa var showets stjerne med nye børnevenlige skills, privatlivsfunktioner og Alexa tilsluttede produkter fra den almindelige gamle Echo Dot til en smart ring og briller, der forbinder til den virtuelle assistent. Du vil endda snart være i stand til at erstatte Alexa's standardstemme med Samuel L. Jacksons.


Hvis du gik glip af begivenheden og vil gerne vil samle op på alle nye Amazon annonceringer, har vi samlet alt fra Amazons september 2019 event i denne artikel.

Tre forskellige Alexa wearables blev introduceret ved arrangementet. Nu kan du bruge Alexa håndfri med Echo Buds, Amazons første smarte ørepropper, Echo Frames, et par Alexa aktiveret briller og Echo Loop, en Alexa-drevet ring.

De nye earbuds har fem timers batterilevetid og leveres med en opladningskasse og Bose Active Noise Reduction teknologi. Brillerne, som kan ændres til dine eventuelle receptpligtige behov i styrke med videre, har en indbygget højttaler, men de projicerer desværre ikke Alexa-svar ind på brillen. Ringen kan parres med din telefon og vibrere, når du får et opkald og leverer andre praktiske funktioner. Echo Buds er klar til forudbestilling for $ 129.99 og kan sendes i oktober. Echo Frames og Echo Loop er i øjeblikket kun ”invite only” items.

Nye Alexa funktioner så dagens lys

Ifølge Amazon er der nu mere end 100.000 Alexa funktioner tilgængelige, og nattens event bragte endnu flere til overfladen.

Du kan nu spørge: "Alexa, fortæl mig, hvad du har hørt." Alexa oplæser derefter alle dine seneste stemmeanmodninger. Med ankomst senere i 2019 kommer "Alexa, hvorfor gjorde du det," og Alexa vil være i stand til at forklare dig, hvorfor hun svarede på din stemmekommando.

amazon-echo-loop-768x768.jpg

Alexa får også nye berømthedsstemmer, der starter med Samuel L. Jackson og flersproget tilstand. Alexa vil også være i stand til at tale mere end et sprog for flersprogede familier. I USA vil Alexa være i stand til at tale og forstå engelsk og spansk på én gang, i Indien fungerer funktionen med indisk engelsk og hindi, og i Canada fungerer funktionen med canadisk engelsk og fransk.

Takket være den nye neurale tekst til taleteknologi, bliver Alexa også mere følelsesladet og udtryksfuld. For eksempel kan hun nu lyde ophidset, og hun kan føle, når du er frustreret. Skræmmende koncept??

Ud over andre nye Alexa funktioner, Alexa Guest Connect, kan du sige, "Alexa, tilslut min konto", og funktionen forbinder din konto til eksisterende enheder, når du f.eks. rejser.

Discovery, Inc. og Food Network annoncerede Food Network Kitchen, og Alexa er deres eksklusive stemmeservice. Denne nye service leverer live og on-demand episoder af Food Network TV shows på Echo Show. Når du ser en opskrift, du kan lide på et show, kan du bede Alexa om at gemme denne opskrift. Der vil også være live og on-demand madlavningskurser fra kokke fra for eksempel amerikanske madnetværk som Alton Brown eller Giada.

Den nye API for Alexa Education Skill, giver dig mulighed for at oprette forbindelse til programmer, som dit barns skole muligvis bruger. Så du kan bruge Alexa til at tjekke dit barns karakterer, eller om de har lektieopgaver. Denne funktion er forbeholdt det amerikanske markede på nuværende tidspunkt på samme måde som ovenstående Food Network TV shows.

Der er også to nye typer Alexa Hunches. Hun kan forslag til ting, der muligvis skal repareres eller opdateres rundt i huset, eller forslag til rutiner, hun måske ønsker du udfører.

Alexa kan besvare opkald via din dørtelefon

Amazon repræsentanten fremviste også muligheden for Alexa kan besvarer opkald via din dørtelefon. Eneste anke er, at denne i første omgang kun gøre tilgængelig via Ring Video Doorbell Elite, som introduceres i 2020.

Af andre Alexa sikkerhedsnyheder er der blevet foretaget to nye forbedringer af Alexa Guard. Ifølge Amazon, når du siger "Alexa, jeg er ude af arbejde", skifter Alexa til ude-af-huset-tilstand. I denne tilstand låser hun din dør og tænder dine udvendige lys. Hun kan også lytte til lyde i outdoor-tilstand og advare dig, hvis hun hører noget, der kan lyde som en indtrængende.

Alexa Connect Kit er også blevet opdateret. Amazon har tilføjet "new multi-step capabilities so that devices can feed telemetry to the cloud, make new decisions about operations, and give new instructions to devices—so any device can keep getting smarter just like Alexa” Amazon holdet har også tilføjet ny madlavning muligheder som forvarm din ovn, temperatur og scanning for at lave mad.

Ud over integration med Audi, BMW, Ford og Toyota, er Alexa tilføjet til flere biler. Nu har GM brands, inklusive Buick, Cadillac, Chevrolet og GMC, Alexa tilvalg.

Valgmulighed for privatlivets fred

Amazon annoncerede muligheden for at få personlige hub-stemmeoptagelser - ældre end tre måneder eller 18 måneder - automatisk slettet løbende. Denne nye funktion er en opt-in.


Echo Dot with clock

echo-dot-with-clock.jpgImage credit: Amazon

Den første nye gadget, der ramte scenen, var Echo Dot with Clock. Det er dybest set Echo Dot, men med et LED ur på fronten, der også kan vise temperaturen. Den har også et tap to snooze for de mindre morgenfriske typer. Echo Dot with Clock er tilgængeligt for forudbestilling, der starter i dag. Prisen er $ 59.99.

Amazon Echo

all-new-amazon-echo.jpgImage credit: Amazon

Næste enhed på listen er en helt ny Amazon Echo. Den nye version tilbydes i Charcoal, Sandstone og Heather Gray samt en ny Twilight Blue. Den stofdækkede enhed har bedre lyd, neodym drivere, 3 tommers woofer og stærkere bas end første version.

Echo Studio

amazon-echo-studio-lifestyle.jpgImage credit: Amazon

Med på eventet havde de også Echo Studio. Det er den første smarte højttaler, der har 3D lyd fra Dolby Atmos. “Echo Studio is the most innovative speaker we’ve ever built. It produces unbelievable sound, with space, clarity, and depth”, forklarer Amazon på deres blog

“All you have to do is plug it in and the built-in Alexa microphones will automatically calibrate and model the room around you. And you’re ready to go”

Echo Studio sælges for $ 199.99, og kan forudbestilles fra i dag.

Echo Show 8

amazon-echo-show-8-lifestyle.jpg

Image credit: Amazon

Echo Show 8 blev også afsløret i dag. Den har en 8 tommers HD-skærm, kameraskodder og tre skærmstørrelser 5,5 tommer helt op til 10-tommer. Echo Show 8 koster $ 129,99 og kan ligeledes forudbestilles fra i dag.

FreeTime med Echo Show

FreeTime er nu tilgængelig på Echo Show, ud over Echo og Echo Dot. FreeTime beskytter børn med tilbud om børnevenlige videoer og muligheden for kun at foretage videoopkald med forældre-godkendte kontakter. Denne nye funktion giver også børn mulighed for at tilføje sjove klistermærker til fotos og se musiktekster på skærmen.

Echo Glow

echo-glow-2.jpgImage credit: Amazon

Et andet element til børnene er Echo Glow, som er en smartfarvet lampe i flere farver, der stort set er børneversionen af Echo højttaleren. Det kan flimre som et bål, lyse op i forskellige farver og dæmpe over tid til ungerne rammer sengetid. Echo Glow sælges for $ 29.99 og kan forudbestilles nu.

Certified for Humans 

Amazon annoncerede også sit Certified for Humans label under september eventet. Når du ser Amazon-produkter med denne etiket, ved du, at de er super enkle at bruge og konfigurere.

Ifølge virksomheden inkluderer nogle af kriterierne for denne etiket:

- Produktet bruger Frustration Free Setup

- Silent over the air updates, så softwaren altid er opdateret

- Kunder kan konfigurere dem med den Alexa-app, de allerede har

Eero Wi-Fi

eero-2.jpgImage credit: Amazon

Den helt nye Eero Wi-Fi fås fra i dag i USA for $ 99 eller $ 249 for en 3-pakke og vil være tilgængelig i Europa i begyndelsen af november. Det inkluderer dobbeltbåndradio og TrueMesh teknologi til døde zoner i boligen, som mange af os kender til. Brugerne kan også få valgfrie abonnementer til at beskytte enheder på deres netværk via eero Secure eller eero Secure +. Enheden kan også bruge Alexa til at sætte Wi-Fi på pause ved hjælp af stemmekommandoer.

Echo Flex

download-6-3.jpgImage credit: Amazon

Echo Flex er små højttaler-plugs, som kan monteres i en stikkontakt. Selvom den ikke har god nok højttalerkvalitet til at sprænge trommehinderne, eller matche high-end højtalere, kan den bruges til at sprede Alexa overalt i dit hjem til en lav omkostning. Echo Flex har også en USB-port og en bevægelsesdetektor til forbindelse med andre smarte enheder. Echo Flex fås via forudbestilling for $ 24.99, og tilbehøret koster $ 14.99 pr. stk.

Ring Security

ring-indoor-cam2.jpgImage credit: Amazon

Der var mange nyheder, når det gjaldt deres nye Ring Security. Amazon fremviste to nye sikkerhedskameraer: Stickup Cam og en ny Ring Indoor Cam. Disse nye tilføjelser er mere overkommelige med hensyn til prisen, og kommer med en masse nyttige funktioner. Forudbestillingen er tilgængelig til Ring Stick Up Cam med en pris på $ 100 og Ring Indoor Cam for $ 60.

Amazon annoncerede ligeledes et DIY-sæt, der kan forbinde Ring Alarm til dit allerede eksisterende sikkerhedssystem. Sættet leveres med Alarm Hub og Alarm Retrofit Kit, der sælges samlet til $ 375,99, eller du kan købe standalone Retrofit Kit til $ 199,99. Sættet er planlagt med forsendelsen fra november.

Amazon Smart Oven

amazon-smart-oven.jpgImage credit: Amazon

Er du ikke ferm i køkkenet, når det kommer til at lave mad, kunne Amazon Smart Oven meget vel være din nye bedste ven. Amazon Smart Oven kan håndtere dine madvarer fra frosne til færdige ved hjælp af forudindlæste programmer og dets kombination af en mikrobølgeovn, konvektionsovn, air fryer og madvarmere, gør det næste umuligt at fejle. Du kan endda scanne emballage med mad, og ovnen indstiller herefter den perfekte tilberedningstid. Amazon Smart Oven er ligeledes klar via forudbestilling. Prisen er $ 250 og leveres med en Echo Dot i pakken.

Amazon Sidewalk

ring-fetch.jpgImage credit: Amazon

Med Amazon Sidewalk, tilbyder Amazon hvad de selv omtaler som ”low-cost, low-power, low bandwidth connection option”

Amazon Sidewalk benytter sig af en 900 MHz spektrum til at kontrollere blandt andet IoT-enheder til at forlænge batteriets levetid.

“We think developers will build all kinds of useful, low-cost products for this network” fortæller Amazon.

“We started with the obvious use case of lighting with Ring’s smart lighting, but think about all the things that are far from your home WiFi that might use Sidewalk—weather stations to tell you how much rain you’ve gotten, a water sensor in your garden with your tomatoes, a little sensor in your mailbox that lets you know when the mail has been delivered. The possibilities are endless” forsætter de.

Dette runder den lange artikel af, hvor vi gennemgik alle de nye Amazon enheder fra deres september 2019 event.