HomeKit support til IKEA FYRTUR holdes tilbage

ikea-mørklægningsrullegardiner
Lave priser, er et af de store salgsargumenter hos IKEA, når det kommer til deres Smart Home produkter. Et andet fokuspunkt er hvordan de understøtter Apples HomeKit økosystem.


Dette betyder, at de kan bruges sammen med andre HomeKit enheder og styres på samme tid eller i grupper. Desværre understøtter et af IKEAs kommende smarte hjemmeprodukter, FYRTUR mørklægningsrullegardin, ikke HomeKit ved lanceringen.

I betragtning af at der ikke er så mange HomeKit kompatible smarte persienner på markedet, var det gode nyheder for Smarte Home ejerne, der var på udkig efter at møblere deres hjem med det netop denne form for intelligente persienner. Det ser dog ud til, at IKEA siden har bekræftet, at HomeKit support til deres FYRTUR mørklægningsrullegardin ikke vil være tilgængelig ved lanceringen. Virksomheden har oplyst, at de vil tilføje det senere i efteråret, men hvornår det nøjagtigt vil være, er endnu usikkert.

Det er ikke første gang, at IKEA forsinker understøttelse til HomeKit. De har tidligere forsinket HomeKit til deres smart plugs, som dog efterfølgende er blevet frigivet.


Kilde & Image credit:
IKEA