Kreditkortet fra Apple lanceres om få uger

40810787123_5d1c540f80_b
I marts gjorde Apple meget væsen af at omtale sine planer om at indføre et kreditkort. Men vi har ikke hørt meget om Apple Card siden.


Nu rapporterer Bloomberg, at kortet angiveligt vil blive lanceret i første halvdel af august. Opdateringen antyder også, at lanceringen holder tidsrammen med release i Q3 2019.

At få et produkt som dette sendt på markedet er ingen let bedrift, især i betragtning af at Apples beslutning om at samarbejde med Goldman Sachs betød to meget forskellige virksomhedskulturer (Silicon Valley vs Wall Street) måtte arbejde sammen. Bloomberg rapporterer, at de to virksomheder opdelte mange af ansvarsområderne, men arbejdede sammen om den nye teknologi. Undervejs bad Apple angiveligt banken om at foretage ændringer vedrørende kortets mekanik. Men det ser ud til, at kernefunktionerne Apple først jagtede overlevede.

Selvom Apple ikke har bekræftet udgivelses datoen i august, er det ved flere lejligheder kommet frem, at ansatte og detailarbejdere har testet kortet i flere uger. En lancering i begyndelsen af august betyder, at kortet ville være klar til back-to-school hypen, og iOS 12.4, der blev frigivet tidligere i denne uge, har indbygget Apple Card support. Alle tegn peger på en Apple Card lancering i de kommende uger.