Nu kan nu logge på Spotify med din Google-konto

spotify på vej med musikvideoer
Eftersom Google Google Play Music døde, har Spotify nu gjort det lidt nemmere for Google-kontoindehavere at tilmelde sig. Det betyder helt konkret, at du nu kan bruge et Google-konto-login til at bruge Spotify.

Hvis du hopper på ideen om at logge ind på Spotify fra en Android-telefon eller -tablet, kan du nu gøre det ved hjælp af en Google-konto. Baseret på timingen af en for nylig offentliggjort supportside ser det ud til, at denne funktion er blevet bredt tilgængelig inden for de sidste 24 timer.

Læs også Google Play Music lukker og slukker

Med et Google-konto-login til Spotify i stedet for en traditionel konto kan du dermed slippe for at skulle have en separat adgangskode at huske på. Der er ingen direkte fordele ved integrationen bortset fra lidt ekstra sikkerhed.

Denne funktion er altså live på Android og via internettet, men ikke på iOS- eller Windows-klienter. Det er noget, du skal være opmærksom på, hvis du planlægger at udnytte denne nye login-metode.

En anden ting, der er værd at bemærke, er, at du ikke kan gå fra en traditionel Spotify-konto til denne nye Google-loginindstilling.

You can’t currently connect an existing account to Google. 

If your Spotify email address is the same as your Google email address, you’re prompted to log in with your email address and password instead. If your Spotify email address is different from your Google email address, you will create a new account if you choose to sign up with Google.