OnePlus snart klar med smart TV?

tweak_dk_oneplus_6t
OnePlus er et globalt firma kendt for deres smartphones. Sidste år bekræftede producenten, at de var i gang med at producere et smart tv.

Detaljerne om et muligt OnePlus smart TV, har siden været spartane, og indtil i dag, har vi ikke rigtig hørt meget omkring et potentiel kommende OnePlus TV, eller om enheden overhovedet vil ende i butikkerne. 

Den gode nyhed er, at hvis du ser frem til at se, hvordan OnePlus kan tackle det smarte tv markedet, har Ishan Agarwal nu frigivet et tweet, hvori han omtaler, at han ifølge sine kilder har hørt, at den officielle lancering af enheden vil ske snart. Ingen specifikke datoer blev nævnt. I teksten fremgår følgende: “not very far away”. 

Oneplus-tv-ishan-agarwal.JPG

Hvad angår specifikationerne er det desværre stadig noget af et mysterium, men Agarwal omtaler, at det sandsynligvis ikke bliver et OLED-tv, hvilket betyder, at for dem, der foretrækker farve spekteret fra OLED-tv, må kigge i en anden retning. I betragtning af at tv-markedet domineres af brancheveteraner fra Samsung, LG, Sony og Panasonic, for blot at nævne nogle få, bliver det spændende at se, om OnePlus kan blande sig med de store drenge i klassen.

Virksomheden har tidligere skilt sig ud på lavere priser end konkurrenterne, så vi ville ikke blive overrasket over, om de også kunne anvende en lignende taktik for deres smarte tv.


Kilde

Ishan Agarwal