Razer NIO ES6 Night Explorer Limited Edition

dims (2)
For gameren der har alt hvad hjertet begærer, præsenterer vi dig for Razer NIO ES6 Night Explorer Limited Edition – udspringeren fra deres populære Razer-gaming bærbar computer, som kommer i form af en sprød elektrisk SUV og et nyt samarbejde mellem de to aktører.


Næsten forventeligt krydret med nogle af de funktioner, du kan forvente af et Razer-produkt - som neongrøn branding og Chroma LED belysning - men, du ved, i bilformat. Med i pakken kommer også Hue belysning og THX Spatial Audio, så du virkelig kan skille dig ud fra mængden som veludstyret vejkriger. Ingen du tager lån i huset, så må vi skuffe dig med at fortælle, at der kun produceret 88 stk. af denne brugerdefinerede NIO SUV.

razer-nio-es6-1.jpg

Og selvfølgelig er de kun tilgængelige i Kina. Prisen sættes på $67,419, eller ”små” 450.000 kroner plus eventuel dansk afgift. 

razer-nio-es6-1 (1).jpg

Hands down, så er Razer’s NIO ES6 faktisk ret fed. Den elektriske SUV, kan producere 554 hk og evner at gå fra 0 til 100 km / t på 4,7 sekunder. Men det er helt klart noget, der er beregnet til super-fans, da der er så mange andre premium-elbiler at vælge imellem på markedet.

ES6 er også begyndelsen på et løbende partnerskab mellem Razer og NIO, så der er en chance for, at vi kan ende med at se flere lignende samarbejder i fremtiden.