Sleep Number madras med separat køling: CES 2020

size0
Et af problemerne med at dele seng er, at vi hver især opfatter varme og kulde forskelligt. Nogle mennesker elsker næsten at blive kvalt af metertykke dyner, mens andre kaster dynen til side, åbner vinduet, og tillader pingvinerne danse på dynen.


Under CES 2020, har Sleep Number fremvist en højteknologisk seng, som tager højde for netop dette problem. 

Virksomheden har annonceret en ny madras kaldet Climate360, hvor det vigtigste salgsargument er separate kølesystemer. Det betyder, at du kan justere kølesystemet på din side af sengen, så det passer til din personlige præference. Hvis din partner for eksempel foretrækker det køligere, kan du på din halvdel skrue op for varmen efter eget ønske.

HP_EvergreenP1_desk.jpg

Dette handler dog om mere end bare komfort. Sleep Number hævder, at kølesystemet vil hjælpe med at øge din naturlige søvncyklus. Ved først forsigtigt at opvarme eller afkøle madrassen, påstår de, at det hjælper brugerne med at falde i søvn hurtigere, give dem en mere afslappende søvn, og hjælper dem med at sove længere. 

sleep_number.jpg

Climate360, er faktisk ikke Sleep Numbers første lancering. Virksomheden har tidligere lanceret smarte senge, der har evnen til at tracke brugerens søvn og automatisk også foretage justeringer for at fjerne snorken.

ces_promo.png

kqlyxqwgy6rjqtbjhnso.webp


Source & Image credit:

Sleep Number