Android 10 rulles ud til Galaxy S10-serien

Samsung_Galaxy_S10_S10+_S10e_Android_10_One_UI_2_opdatering
Samsung er nu klar med en Android 10 opdatering til Galaxy S10-serien, der blandt andet bringer One UI 2.0 brugerfladen med en række optimeringer.


Samsung ser ud til at have meldt fri bane for den nye Android 10 opdatering i Danmark til Samsung Galaxy S10, S10+ og S10e. Opdateringen bringer det nyeste fra Android ovenpå Samsung One UI 2 interfacet, hvor der er blevet optimeret på flere punkter. Størrelsen på opdateringen er i den store ende, med et pladskrav på knap 2GB, samtidig hoppes der også over på december 2019 sikkerhedsniveauet.

One Ui der debuterede sidste år, bliver opgraderet til version 2 i denne opdatering. One UI 2 har fokus på skabe en mere minimalistisk brugerflade, med færre forstyrrelser end tidligere.

Såfremt du modtager et opkald imens du ser en video eller spiller et spil vil pop-up notifikationen kun bestå af navn og muligheden for at besvare opkaldet eller afvise. Førhen på One UI (1) viste notifikationen både navn, telefonnummer, foto og besvar/afvis, hvilket måske var en anelse overvældende.

Samsung_Galaxy_S10_S10+_S10e_Android_10_One_UI_2.jpg


Desuden har diverse ikoner fået en opfriskning og når der åbnes en mappe, vil apps være rykket længere ned på skærmen, hvilket gør enhåndsbetjening nemmere.
Dark mode skifter desuden navn til Night mode, der nu er kompatibel med flere apps.

Som en smart ny feature kan farvene i dit wallpaper nu analyseres, så tekster blivver nemmere at læse på baggrundens farve. For eksempel vil en mørk baggrund skifte tekstfarven på uret og datoen til at være hvid.

Herunder kan du se Samsungs video om One UI 2:

 

 

 

Billeder og kilder: Samsung, Mobilsiden