Android 11 (Go Edition) lanceres næste måned

Go edition Android 11 oktober
Android 11 (Go Edition) lanceres næste måned til udvalgte telefoner – herunder en række budget-telefoner.

Google har lagt energi i annonceringen af deres nye Android 11 operativsystem for at annoncere nogle af de store ændringer, der kommer til budgettelefoner med Android 11 (Go-udgave).

Selvom Android 11 Go Edition ikke kommer med den fulde menu, som den komplette version af Android 11, lover Google nogle ret store ændringer. Disse nye funktioner og ændringer vil forbedre Android-oplevelsen for alle med en telefon, der har mindst 2 GB RAM.

Læs også: Android 11: Trådløs Android Auto til alle


Indholdet i Android 11 (Go Edition)

Den største ændring, som brugerne vil bemærke, er et løft til den hastighed, hvormed apps startes. Google siger, at apps vil starte 20 procent hurtigere, end de gjorde med den tidligere version af Android (Go-Edition). Det betyder, at brugerne vil være i stand til at skifte mellem apps på deres telefoner meget hurtigere, hvilket skaber en samlet mere behagelig oplevelse.

Google bemærkede også, at det tilføjer et menupunkt, der viser alle dine samtaler i et dedikeret rum i enhedens notifikationssektion. Dette gør det nemt at holde styr på dine samtaler med folk på tværs af alle de forskellige messaging-apps. Denne funktion kommer også til den fulde version af Android 11, og det er rart at se, at billigere telefoner også får adgang til bekvemmeligheden.

Android 11 (Go Edition) inkluderer nye fortrolighedsforbedringer, der gør det lettere at kontrollere, hvordan og hvornår data på din enhed deles. Ligesom den komplette Android 11 version tilføjer Google engangstilladelser. Denne funktion giver dig mulighed for at give adgang til bestemte sensorer i udvalgte situationer i stedet for at give konstant adgang.

Google har også tilføjet funktionen til automatisk nulstilling, der gør, at ubrugte apps ikke længere har adgang til dine data.

Det opdaterede Android 11 operativsystem modtager også bevægelsesbaseret navigation, hvilket gør det lettere at navigere rundt på større skærme. Store telefonskærme kommer til flere og flere billige telefoner, så det giver mening for Google at omfavne det faktum med denne funktion.

Hvornår vil Android 11 (Go Edition) være tilgængelig?

Hvis du ejer en smartphone på entry-level niveau, er ventetiden kort, da Google har meddelt, at opdateringen kommer i oktober.

Budget-smartphones, der har mindst 2 GB RAM, bliver altså dækket og opdateret til Android 11 (Go Edition).