Asus ROG Phone 5S specifikationer afsløret

Asus ROG Phone 5S
Asus ROG Phone 5 smartphonen blev lanceret tilbage i marts, og nu har vi detaljer om en anden version af enheden, Asus ROG Phone 5S.

Den nye Asus ROG Phone 5S får en række opdateringer over den originale smartphone, da denne kommer med den nye hurtigere Qualcomm Snapdragon 888+ processor i modsætning til Snapdragon 888.

Der vil også være mere RAM i denne nye enhed, da den kommer med to muligheder i form af 16 GB RAM og 256 GB lagerplads, eller 18 GB RAM og 512 GB lagerplads.

Resten af specifikationerne siges at være de samme som den originale. Disse inkluderer en 6,78 tommer AMLOED skærm med en FHD+ opløsning på 2448 x 1080 pixels og en 144Hz opdateringshastighed.

Asus ROG Phone 5S front tweet.JPG

Asus ROG Phone 5S kommer også med et 24 megapixel frontvendt kamera til Selfies, på bagsiden er der et 64 megapixel hovedkamera, et 13 megapixel ultrawide kamera og et 5 megapixel makro kamera.

Vi formoder, at der ikke vil være mange andre ændringer af enheden i forhold til den originale, det kan få nogle mindre designændringer i forhold til den tidligere enhed. Asus vil tilsyneladende gøre deres nye Asus ROG Phone 5S smartphone officiel den 16. august.

 

Kilde: ASUS, GSM Arena