Budgetvenlig POCO F2 Pro officielt lanceret

poco F2 pro front
Nogle af jer kan måske huske, at Xiaomi spin-off-branded for et par år siden lancerede Pocophone deres Pocophone F1. Dette blev mange betragtet som et hit, hvor telefonen for sin overkommelige pris, var udstyret temmelig imponerende flagskibshardware, der næsten satte det på niveau med nogle af de dyrere telefoner på markedet. Nu er der igen nyt fra producenten.


Mange troede, at virksomheden ville være mere end ivrig efter at frigive en efterfølger, men det skete ikke i 2019. Dog den gode nyhed er, at virksomheden nu officielt har annonceret POCO F2 Pro, en flagskibstelefon med flagskibsspecifikationer og et meget imponerende prisskilt til at følge op.

Som forventet fra et flagskib, vil POCO F2 Pro blive drevet af Qualcomms Snapdragon 865 chipset og vil have en 6,67 tommer Full HD + AMOLED skærm. Der er også en indbygget fingeraftrykssensor på selve telefonen, et popup frontkamera, et quad-kameraopsætning på bagsiden, understøttelse af 5G og option mellem 6-8 GB RAM.

poco-f2-pro.jpg

Selvom POCO F2 Pro ikke nødvendigvis er så funktionsrig i forhold til andre smartphone flagskibe, vi har set i år, er POCO PF2 Pro prissat til omkring $ 540 for basismodellen og $ 650 for 8 GB modellen. Så hvis du leder efter en flagskibs-telefon på budget, så er POCO F2 Pro muligvis enheden du skal tjekke ud.


Source & Image credit:

Poco