Coronavirus rammer iPhone 12 produktionen

2017-03-06-12-09-41-725x483
Vi hørte for et par uger siden, at Coronavirus udbruddet i Kina kan have indflydelse på produktionen af iPhone 12 og den nye iPhone 9. Imellem tiden har Apple har tilsyneladende formået at flytte produktionen af nogle enheder til andre lande. Nu antyder en ny rapport, at produktionen af dette års iPhone 12 og 12 Pro-smartphones påvirkes af virusudbruddet.


Produktionen af de nye iPhone 12-enheder er ikke planlagt til at starte før sommeren, men dette er den tid på året, hvor Apple og dets produktionspartnere glatter eventuelle fejl ud i produktionsprocessen forud for masseproduktion.

Denne proces er forsinket på grund af virusudbruddet, og dette kan have markant indflydelse på den samlede produktion af enhederne, der starter senere på året. Rejsebegrænsningerne til Kina i øjeblikket vil forsinke tingene for Apple.

Virksomheden forventes at lancere sin nye iPhone 12-serie smartphones i september, så de har stadig tid til at få tingene back on track inden lanceringen. 

Vi forventer at se i alt fire nye iPhones senere på året.

Apple forventes også at lancere deres nye iPhone 9 eller iPhone SE 2 næste måned, disse modeller bliver sandsynligvis officielle med en ny MacBook Pro, nogle nye iPads og mere ved en presse-event, der rygtes til at løbe af staben 31. marts.


Source 6 Image credit:
Reuters, Pixnio