Advarsel: Wallpaper kan ødelægge Android telefoner

bricked
Tidligere har vi været vidne til, hvordan tekstmeddelelser kan få iPhones til at gå ned. Nu ser det ud til, at Android-telefoner også har deres egen bizarre bug, bortset fra, at der i dette tilfælde er tale om et wallpaper, der, når det er indstillet til telefonens baggrund, kan få Android telefoner til at gå ned og potentielt sende din telefon i brick-mode


Det pågældende billede ser ret uskyldigt ud. Som du kan se i tweeten nedenfor af Ice Universe, ser det ud som et almindeligt foto med en solnedgang i baggrunden, en sø og nogle træer. Hvad man næsten vil omtale som et hverdagsbillede, kan altså lave rav i gaden – især for Samsung-telefoner. 

Ifølge Dylan Roussel fra 9to5Google skyldes dette problem billedets farveprofil, som tilsyneladende ikke arbejder godt sammen med Android-telefoner. Roussel hævder, at hvis telefonens skærm understøtter SRGB, så vil man ikke opleve et problem. Fremviste eksempel omhandler en Pixel 4 XL og Pixel 3 XL. 

Problemet opstår ifølge kilden på Pixel 3 XL men ikke på Pixel 4 XL.

Ice univers wallpaper brick mode android.JPG

dylan roussel android wallpaper brick.JPG

Nu vil vi ikke anbefale dig at teste din telefons skærm ved at bruge dette wallpaper, men dukker det op i din færden på nettet, så kunne du måske advare folk mod at bruge dette specifikke wallpaper.


Source & Image credit:

Ice Universe, Image: Makeuseof