Dropbox frigiver dokumentscanner app til iOS

Dropbox logo
Dropbox har i dag annonceret tilgængeligheden af nye funktioner og tjenester - Dropbox-Password, Transfer, Vault, billedsøgning og dark mode sammen med en ny mobil dokumentscanner på iOS.

Dropbox Scan

Mens den officielle Dropbox-app har haft dokumentscanning i ganske lang tid nu, har virksomheden besluttet at lancere en uafhængig dokumentscanner-app. Med appen kan du scanne dine fysiske dokumenter såsom kvitteringer, ID'er, juridiske aftaler, fotos og noter til PDF-filer. Desuden kan du uploade alle dine dokumenter til Dropbox med en Basic, Plus eller Professional Dropbox-konto for at få adgang til dem på alle dine enheder.

giphy.gifSource: Dropbox

Dropbox Scan er i øjeblikket tilgængelig på iOS. Virksomheden har ikke afsløret, hvornår appen vil være tilgængelig på Android.Dropbox Password

Dropbox melder også klar til at udvide sin adgangskodemanager – Dropbox Password. I sidste måned blev de dedikerede apps til tjenesten spottet på Android og iOS. Nu siger virksomheden, at Dropbox Password vil være tilgængelige for alle Dropbox Plus og Professional kunder fra næste måned. Dropbox Password benytter sig af zero-knowledge kryptering til sikker håndtering af dine adgangskoder.

Virksomheden tilføjer også et Vault, der hjælper brugere med at beskytte følsomme filer med en pinkode. Der er også en mulighed for at give adgang til venner og familie. Vault vil være tilgængelig næste måned for Dropbox Plus-brugere.


Dropbox Transfer

Mens Dropbox Transfer allerede er tilgængelig på nettet og via Dropbox iOS appen til Pro-brugere, har virksomheden i dag annonceret, at funktionen vil blive integreret i Dropbox mobil-appen for alle brugere senere på året. Dropbox Transfer giver brugere mulighed for at dele filer op til 100 MB og med betalte versioner op til 100 GB kapacitet pr. overførsel.

giphy (1).gif

Source: Dropbox


Dropbox - Billedsøgning

Virksomheden tilføjer en billedsøgefunktion, så du nemt kan finde dine billeder og GIF'er. Du kan blot skrive relevante søgeord for at finde dine billeder. Billedsøgning er nu tilgængelig for alle Dropbox Professional brugere og business konti på iOS og Android.


Dropbox – Dark mode

Dropbox har også meddelt, at dark mode i øjeblikket rulles ud til alle iOS-brugere. Du skal muligvis opdatere Dropbox-appen på din iPhone for at hente dark mode. Virksomheden lover ikke at glemme Android-brugere, og at dark mode kommer til Android inden for et par måneder.


Source & Image credit:

Dropbox