Dual SIM 5G smartphones kommer i 2020

mediatek
Dual SIM telefoner er ikke nogen banebrydende opfindelse, hvor begge SIM-kortslots kan understøtte dual LTE-forbindelse. Det samme kan ikke siges for 5G smartphones. MediaTek mener, at dual SIM 5G smartphones allerede kommer i 2020 takket være virksomhedens nye Dimensity 5G-system-on-chip.


MediaTek hævder, at Dimensity 1000 vil være den første SoC, der vil være i stand til at understøtte 5G på begge SIM-kort, hvor du vil kunne nyde hastigheden på 5G uden at gå på kompromis med eller ofre hastigheden. Virksomheden chipset vil være i stand til at opnå downstream hastigheder på op til 4,7 Gbps, og upstream hastigheder på op til 2,5 Gbps på sub-6GHz 5G-netværk.

Når det er sagt nævner virksomheden ikke, hvilke telefoner der bruger deres nye chipsæt, så vi bliver nødt til at vente og se. MediaTeks plads på SoC-markedet er ikke lige så dominerende sammenlignet med Qualcomms, så deres udspil på 5G bliver spændende at følge i 2020.

De fleste af mainstream og flagskibs-telefonerne, vi ser på markedet i dag, er typisk drevet af Qualcomm, så forvent ikke at se disse chipsæt finde vej til flagskibs-enheder fra Samsung, Huawei, OnePlus, LG eller Google.

Vi forventer, at Qualcomm sandsynligvis arbejder på en lignende løsning.


Kilde & Image credit:

Mediatek