Første smugkig på Samsung Galaxy Fold 2

samsung-galaxy-z-flod-2
Selvom det ikke ligefrem var en model, der blev revet ned af hylderne herhjemme med en pris på omkring 15.000 kr., så kan vi snart se frem til anden version af Galaxy Fold fra Samsung.

Vi får de første officielle billeder via Twitter brugeren Ice Universe, som er en velkendt Samsung leaker. Det er godt nok kun ret slørede renders, vi har af den kommende Samsung Galaxy Z Fold 2, men der kan alligevel ses visse detaljer. 

Læs også:


Galaxy Fold 2 release dato, pris, specs og leaks

Billedet viser et glimt af både toppen og bunden på telefonen. På den yderste front ser det ud til, at vi kan se frem til en større skærm, der dækker mere af fronten. En af klagepunkterne for mange, med den første version af Galaxy Fold, var at den lille skærm man havde til rådighed, når Samsungs smartphone var foldet sammen. På den første version dækkede den skærm kun omkring 50% af fronten, og det var simpelthen for småt til at kunne bruges ordentligt for de fleste. 

samsung-galaxy-fold-1Samsung Galaxy Fold 1 - Skærmstørrelser

På den nye Galaxy Z Fold 2 ser det umiddelbart ud til, at vi får en skærm der dækker hele fronten, som på en normal smartphone. 

På den inderste store skærm ser der også ud til at være sket noget. Blandt andet ser det ud til, at det ret store kamera notch fra Fold 1 er blevet reduceret kraftigt på den nye version. Der har tidligere være leaks der kunne indikere, at der på Galaxy Z Fold 2 vil være tale om en holepunch kameraløsning. Det er desværre ikke tydeligt nok på de nye billeder til at kunne bekræftes.  

samsung-galaxy-z-flod-2-holepunch.jpg

Selv om det ikke er tydeligt fra billedet, så kan vi formodentlig også regne med at der kommer forbedringer til skærmens overflade. Den første Fold havde en blød plastik skærm, der gav anledninger til en del problemer. Med Galaxy Z Flip løste Samsung en del af udfordringerne, ved at introducere et fleksibelt glasdisplay med en plastisk overflade. Det bliver formodentligt en viderebygning på den løsning, vi kommer til at se på Galaxy Z Fold 2. 

Læs også:
Samsung Galaxy Note 20 leak: Skuffende opgradering

Samsung har officielt meldt ud, at de løfter sløret for fem nye enheder til deres Galaxy Unpacked event d. 5. august. Så der kan vi se frem til flere detaljer om Galaxy Z Fold 2 sikkert sammen med Galaxy Note 20 og Galaxy Watch 3. 

 

Kilde: Ice universe