Fire Apple 5G iPhone 12 frigives i efterår

iphone-3575964_960_720
Selvom vi endnu ikke har noget officielt fra Apple, forventes det, at Apple forventes lancerer fire forskellige 5G iPhone 12 smartphones. I sidste uge gik rygterne på, at to vil lanceres i år og to i begyndelsen af 2021. Det ser ud til, at disse rygter var forkerte.


I henhold til en nylige informationer fra den respekterede Apple-analytiker Ming Chi Kuo, lanceres alle fire modeller af iPhone 12 i efteråret, og september omtales som værende en kandidat til udstillingsvinduet for de kommende iPhone 12 telefoner.

De skulle blive tale om fire 5G iPhone telefoner i år, to Pro modeller, den ene med en 6,1 tommer skærm og den anden med en 6,7 tommer skærm.

Der vil også være to standardversioner af iPhone 12 som med iPhone 11, hvoraf den ene iPhone 12 kommer med et 5,4 tommer display og den andet med et 6,1 tommer display. Apple forventes at bruge tyndere skærme på iPhone 12, som vil være mere strømeffektive. De forventes også at fjerne den famøse notch eller gøre det mindre.

I år kommer iPhone med en ny processor. Det rygtes, at denne nye processor er mere effektiv, da den inddrager en 5 nm proces. Apple formodes også bruge større batterier på dette års modeller, så vi forventer at se forbedret batterilevetid på alle fire enheder.

Vi kan også forvente at se andre opgraderinger på dette års iPhones, herunder opdaterede kameraer, og det bliver interessant at se, hvor meget designet af enheder ændrer sig.


Source & Image credit:

Macrumors, CNBC, pexels