Galaxy S11 eller Galaxy S20 får 120Hz skærme

samsung_galaxy_s10_wireless_tweak_dk
Samsung Galaxy S11 eller Samsung Galaxy S20 serien af smartphones kommer næste måned, og nu har vi nogle flere detaljer om de kommende Galaxy telefoner fra Samsung.


Kilden er denne gang redaktionen hos Sammobile, der har spottet flere detaljer om de nye Galaxy S11 smartphones, der tilsyneladende udstyres med 120Hz skærme.

Integrationen af 120Hz skærme i Galaxy S11 eller Galaxy S20 udledes via den nye One UI 2.0 beta, da der er en 120Hz displaytilstand anført, så det ser ud som om de nye flagskibe har en højere opdateringshastighed med i bagagen end først antaget.

Foruden en opdateret skærm kommer de nye telefoner også med nye processorer, enten den nyeste Samsung Exynos eller Qualcomm Snapdragon 865, afhængigt af regionen og op til 12 GB RAM.

ces_promo.png

En af de vigtigste nye funktioner på telefonerne er kameraerne. Hovedkameraet på de nye Galaxy flagskibe er et 108 megapixel kamera. Samsung forventes af annoncerer deres nye telefoner ved pressebegivenhed den 11. februar, hvor vi også vil få styr på navngivningen af Galaxy S11 eller Galaxy S20.


Source & Image credit:

Sammobile

https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s20-super-smooth-120hz-display/