Google Fotos får ny delingsmenu

Foto google får delingsfunktion
Selvom Android har en standardimplementering af share sheet på tværs af systemet, har Google Fotos af en eller anden grund altid haft en irriterende delingsmenu i appen. Heldigvis har virksomheden rettet share sheet funktionen inde i Fotos og har rullet det ud til brugerne i løbet af den sidste uges tid

Med det nye deleark behøver du ikke længere at scrolle dig hudløs gennem gennem tredjepartsapps, som du kan dele fotos og videoer igennem.

Det nye deleark minder i store træk, som det gør i de fleste andre apps, men der er stadig forskelle. Mens Fotos-kontakter stadig vises som en karrusel med navne, som du kan scrolle gennem vandret, er tredjepartsapps meget lettere at bruge nu. Du får vist muligheden 'Opret link' og to andre apps, som du ofte bruger til at dele fotos, efterfulgt af en ny 'Mere' -knap. Tryk på dette, og share sheet udvides for nu at kunne vise dig flere tredjeparts delingsmuligheder med et overblik, snarere end at tvinge dig til at swipe gennem dem for at se efter den app, du vil dele dine fotos og videoer igennem.

google-photos-share-sheet-redesign.jpgSource: Android Police

På min iPhone er funktionen stadig ikke dukket op, men det er et spørgsmål om tid. For at modtage opdateringen, skal du sørge for at have den nyeste version af Photos-appen installeret på din smartphone.

 

Source & Image credit:

Google