Google Pixel 5 og Pixel 4a 5G spottet i nyt leak

pixel 5 og pixel 4a 5G
Google Pixel 4a er netop blevet frigivet, og selvom dette års andre Pixel-telefoner kun er et par måneder væk, er der stadig ikke meget offentlig information om disse. Google teasede begge telefoner på udgivelsesdagen for Pixel 4a, men er de påståede real-life fotos og specifikationer lækket for enhederne.

Billeder og hardwareoplysninger blev først vist på GooglePixel subreddit, men der er siden ryddet gevaldigt op i indlægene. Nedenstående foto viser angiveligt Pixel 5 til venstre og Pixel 4a XL til højre. Det firkantede kameramodul er næsten identisk med det, der findes på Pixel 4, men begge telefoner har en almindelig fingeraftrykssensor på bagsiden.

BiyhwQQ.png

Pixel 5 (venstre) og Pixel 4a 5G (højre)

Ifølge kilden har Pixel 5 et 4.000 mAh batteri, et Snapdragon 765G chipset, et 12.2MP kamera på bagsiden, et yderligere bredt objektiv, et 8MP frontkamera, 8 GB RAM, en 90Hz skærm og manglen på jackstik. Det er dejligt at se flere RAM på Pixel-telefoner, men et headphone-jack ville have været dejligt at se igen.

I mellemtiden formodes Pixel 4a 5G at have et 3 800 mAh batteri, den samme kameraopsætning, samme Snapdragon 765G SoC, 6 GB RAM (det samme som Pixel 4a), en kun 60Hz skærm og et headphone-jack. Den nøjagtige skærmstørrelse blev ikke specificeret, men Pixel 4a 5G er tydeligvis større end Pixel 5. Google har allerede forklaret offentligt, at 4a 5G vil koste 499 dollars.

pixel-5-leak-memory-329x712.png

Der er ingen måde at verificere de lækkede oplysninger, men de stemmer fint overens med de data, vi allerede har set i rygtebørsen. Googles teaser fra tidligere denne måned viste Pixel 5 som er lidt mindre end 4a 5G, og en nylig rapport fra Android Central hævdede, at Pixel 5 ville have en 90Hz OLED-skærm med en Snapdragon 765G.Source & Image credit:

Reddit (slettet)

Via: 9to5Google