iPhone 11 i handlen fra 20 september

iphone 11
For et par uger siden forudsagde medierne, at Apples nye iPhone 11 vil blive ryge i handlen fra den 20. september med forudbestillinger, der skydes i gang den 13. september. Det ser nu ud til, at disse datoer rent faktisk kunne være de rigtige datoer.


Apple bekræftede for nylig sit iPhone 11 presseevent den 10. september i Steve Jobs Theatre, Apple Campus i Cupertino. Ifølge en ny rapport fra MacRumors er de datoer, vi har nævnt ovenfor, korrekte, og den bekræftende kilde skulle være at finde hos en af de store mobilfirmaer.

Vi forventer tre forskellige modeller af Apples nye iPhone. en standardversion til at erstatte iPhone XS, en Pro model til at erstatte iPhone XS Max og en tredje model, der muligvis vil navngives iPhone XR2 eller iPhone 11XR.

Alle tre modeller deler et lignende design som de eksisterende modeller, dog kommer med det famøse notch i toppen til kamera, men får hurtigere processorer, forbedrede kameraer med videre. De kommer efter alt at dømme også med den nye iOS 13 software, der lanceres i september.