iPhone 13 får opdateret ultrawide kamera

Apple
iPhone 13 får tilsyneladende et opdateret ultrawide kamera og forbedret autofokus.

Apple forventes at lancere enten tre eller fire modeller af deres iPhone 13-smartphones i år, og nu er flere detaljer dukket op. En af opgraderingerne vil være et nyt ultrawide kamera med forbedret autofokus.

Ultrawide kameraet på iPhone 12 har et fast fokusobjektiv, så en meget velkommen opdatering meldes på vej for kameraerne på årets modeller af den nye iPhone.

Nyheden om det opdaterede ultrawide kamera på årets iPhones kommer i en rapport fra respekteret Apple-analytiker Ming Chi Kuo, der har afsløret, at kameraændringerne kommer med årets nye iPhones.

IPhone 13 enhederne får også en række andre opdateringer, dette inkluderer nogle designændringer, herunder et mindre notch på skærmen. Vi så for nylig nogle dummy-enheder af enhederne, der viser det bageste design på de nye iPhones.

Der er rygter om to iPhone 13-modeller og to Pro-modeller, alle fire kommer med en ny Apple A15-mobilprocessor og Apples iOS 15-software. Vi har også tidligere hørt, at de nye iPhones får batterier med større kapacitet end de nuværende enheder.

Med hensyn til lanceringsdato forventer vi, at den nye iPhone vil lande i september, sandsynligvis omkring midten af måneden. Se billeder via Sonny Dickson 


Kilde MacRumors, Apple