iPhone 11 Pro vil fokusere på kameraet

apple-blur-bright-588587
Apple forventes at lancere sin nye iPhone 11 i næste måned, og inkludere tre modeller i menuen, hvor iPhone 11 Pro bliver flagskibet.


Vi har tidligere hørt rygter om, at de nye iPhones kommer med tre kameraer på bagsiden, Nu tyder nye informationer på, at iPhone 11 Pro vil fokusere på kameraet, og derfor potentielt udstyres med bedre kameraer end de to andre iPhones.

De nye informationer kommer via Bloombergs Mark Gurman, som har løftet sløret for, at kamerasystemet på Pro modellen vil indeholde en tredje kamerasensor, der vil blive brugt til optagelse af vidvinkelvideoer og fotos.

Kameraet vil tage tre fotos på samme tid og derefter bruge AI til at redigere det kombinerede foto og rette eventuelle fejl.

High-end modellen kommer også med nogle nye videooptagefunktioner, og videooptagelse vil tilsyneladende få en betydelig opgradering i forhold til de nuværende modeller.

Der vil være en række andre opgraderinger, det kommer tilsyneladende med ny hatter-resistance teknologi, hvilket skulle betyde, at de er sværere at skade, når de bliver tabt.

Apples nye iPhones formodes præsenteret under deres officielle pressebegivenhed den 10. september.


Kilde & Image credit:
Bloomberg, Apple