Lanceringsdato for Galaxy S11 netop lækket?

samsung_galaxy_s10_front_tweak_dk
Mens Samsungs Galaxy S10 knap nok er otte måneder gammel, og dens søskende Galaxy Note 10, der blev lanceret i august, flyttes fokus nu til næste år, og lanceringen af en ny Samsung smartphone antages at blive kaldt Galaxy S11.


Rygter har allerede gjort deres indtog om den hardware og software, der forventes at blive en del af telefonen, og nu har vi en potentiel lanceringsdato.

En endnu uidentificeret kilde via SamMobile hævder, at Galaxy S11 lanceres den 18. februar 2020 ved en "Unpacked" begivenhed, der finder sted i San Francisco. Mens SamMobile ikke er helt overbevist om kildens troværdighed, føles kilden stadig selvsikker nok til i det mindste at rapportere nyheden.

Dette års lanceringsbegivenhed for Galaxy S seriens S10 fandt også sted i San Francisco den 20. februar. Den 20. var en onsdag og samme tidsestimat næste år bliver en tirsdag som så bliver den 18. næste år, men det er stadig omkring samme tid i samme by. Det lyder fornuftigt, men det er også noget, som en velinformeret person kunne have gætte sig frem til.


Rygterne er i fuld flor allerede med hensyn til hvad indmaden i en kommende Galaxy S11 bliver. Vi har hørt om inkludering af et 108MP kamera sammen med en 5x optisk zoom, samt ny generation af Qualcomms CPU, Snapdragon 865. Denne chip er i øjeblikket stadig under udvikling, men nogle lækkede benchmarks giver os en lovende indikation af, hvordan S11's ydelse kunne være.

Andre Galaxy S11 leaks har peget på et spektrometer, en udvidet fingeraftrykssensor i displayet, hurtigopladende batterier og tilsvarende features som til Apples Deep Fusion fotograferingssoftware.

Vi ser frem til mere officielle informationer fra hestens mule.