LEAK: Xiaomi Mi Mix 4 med kæmpe 108MP kamera

guwsWQvWQWU8zoLwUYUYHV-650-80
Tredje kvartal er altid spækket med leaks omkring kommende smartphones. I 2019 er det ingen undtagelse. Denne gang handler det om Xiaomi Mi Mix 4, som medierne på nuværende tidspunkt samles omkring, for at komme først med nyheder og leaks.


Uheldigvis skal du være bosiddende i Kina, hvis du skal have fat i Xiaomi Mi Mix 4 fra officiel lancering.

Konceptet følger trop på seneste lancering af Mi Mix 3, der blev annonceret sidste år i oktober, og er uden tvivl Xiaomis førende high-end smartphone til dato.

Ifølge en ny rapport fra MyDrivers, der citerer en kilde fra Kina, har vi nu  fået mere viden om nogle af de vigtigste specifikationer for Mi Mix 4.

Lækket indikerer en tredobbelt kameraopsætning bagpå, som rygtes at indeholde en primær 108MP-sensor, 16MP ultrawide linse og en 12 MP periskoplinse. Holder informationerne stik, er det Hvis det er sandt, er dette af de vildeste specs på kamerafronten, vi nogensinde har set på en smartphone.

Mi Mix 4 bliver alt at dømme drevet af et Qualcomm Snapdragon 855 Plus chipset, en let finjusteret version af Snapdragon 855, der er beregnet til at være bedre til spil og andre ressourcekrævende opgaver. Lækket hævder, at dette vil blive parret med 12 GB RAM sammen med op til 1 TB lagerplads.

Det formodes, at telefonen har en buet skærm med en QHD (2048 x 1080 pixels) opløsning og et 4.500mAh batteri, med understøttelse af 30W fastcharge og sandsynligvis også trådløs opladning.

Detaljer om frontkameraet i Mi Mix 4 er stadig uklare, men vi overraskes ikke, hvis Xiaomi vælger pop-up-kameraløsning. Mi Mix 4 forventes også at være en af de første smartphones, der installeres med virksomhedens MIUI 11 software.

Kilden nævner også, at Mi Mix 4 understøtter NFC, og vil genindføre et 3,5 mm jackstik.

Kilde & Image credit:
MyDrivers, Weibo