Mød verdens mest miljøvenlige smartphone

teracube
Markedet bugner af seje smartphones lige nu. Med iPhones til en række Samsung- og LG-modeller, der gør det nemt at holde kontakten med familie og venner og se film på farten, er der bestemt ikke mangel på muligheder, når det kommer til at vælge en smartphone, der passer dig. Med hvordan ser udvalget ud, når det handler om miljøvenlige smartphones?


Det eneste problem er, at en smartphones gennemsnitlige levetid i nutidens verden kun er to år - hvilket betyder, at utallige telefoner typisk ender i affaldet eller gemmes væk i skuffen for at gøre plads for den seneste og mest imponerede model markedet tilbyder, der i bedste fald tilbyder kun tilbyder få nye funktioner, som du i bund og grund ikke rigtig har brug for.


Teracube Smartphone – verdens mest miljøvenlige smartphone

Bærende den selvproklamerede titel, som verdens mest miljøvenlige smartphone leveres denne telefon med et ”heldagsbatteri”, gorilla glass skærm, octa-core-processor og masser af lagerplads - sammen med imponerede 4-års garanti.

sale_27786_primary_image_wide-20fx.webp

Teracube, som er blevet er præsenteret af førende tech-publikationer, herunder Engadget og Digital Trends, viser, at Teracube kan tage imponerede gode billeder, holde kontakten med familie og venner og streame dit yndlingsindhold i HD takket være dens 6,2 tommer-skærm.

Du vil også være i stand til at tackle alle dine daglige opgaver uden problemet takket være en superhurtig MediaTek Helio processor.

Men måske vigtigst af alt er, at producenterne af Teracube holder sig til en streng fix-don't-replace mentalitet - hvilket betyder, at du ifølge producenten, vil gøre en indsats for klimaet ved at bruge en smartphone, der kan vare i flere år længere end konkurrerende modeller.

Teracube smartphonen til prissættes til $ 298.99 via WindowsCentral.com